D. Grybauskaitė: linkiu Lietuvai turėti mažesnį nedarbą

Grįžti į straipsnį

linkiu

linkiu  portretas
grybauskaitei ne suda malti, o pradeti dirbti. nuo linkejimu nieks nepasikeis

Patarimas

Patarimas portretas
Vietoj "palinkėjimų" IŠSIREIKALAUK IŠ ES PINIGŲ KASMET LIETUVOJE PASTATYTI BENT PO VIENĄ GAMYKLĄ SU 3000-5000 DARBO VIETŲ! Kaip mokėjo tavo "Dėdulė" viską sugriaut, taip dabar ir tegul atstato!

gebelsas

gebelsas portretas
4 straipsnis. Privalomieji referendumai 1. Privalomai rengiami referendumai šiais klausimais: 1) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 1 straipsnio nuostatos, kad „Lietuvos valstybė yra nepriklausoma demokratinė respublika“, pakeitimo; 2) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos I skirsnio „Lietuvos valstybė“ nuostatų pakeitimo; 3) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos XIV skirsnio „Konstitucijos keitimas“ nuostatų pakeitimo; 4) dėl 1992 m. birželio 8 d. Konstitucinio akto „Dėl Lietuvos Respublikos nesijungimo į postsovietines Rytų sąjungas“ pakeitimo; 5) dėl Lietuvos Respublikos dalyvavimo tarptautinėse organizacijose, jeigu šis dalyvavimas yra susijęs su Lietuvos valstybės organų kompetencijos daliniu perdavimu tarptautinių organizacijų institucijoms ar jų jurisdikcijai. ; ; ; ; 2. Tuo atveju, kai konsultaciniame (patariamajame) referendume dalyvavo daugiau kaip pusė piliečių ir konkretaus sprendimo priėmimui pritarė ne mažiau kaip pusė jame dalyvavusių piliečių, sprendimas yra laikomas priimtu. Klausimas dėl šio referendumo sprendimo įgyvendinimo ne vėliau kaip per 1 mėnesį nuo jo paskelbimo turi būti svarstomas Seime Seimo statuto nustatyta tvarka. žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž

Loni

Loni portretas
Linkejimas geras, bet kas is to? Tusti zodziai p. Dalia!!! Ir vel bus skolinami milijonai, kuriuos kazkas tarpusavy pasidalins ir kuriuos musu proproanukai neistengs grazinti tu skolu. Nedarbas, emigracijos kaip didejo taip ir dides.

O mes linkime...

O mes linkime... portretas
O mes linkime Lietuvai greičiau sulaukti prezidento nesusisaisčiusio su įvairiom struktūrom ir mylinčio lietuvą bei suprantančio jos žmones ir istoriją.

stasys

stasys portretas
pas mus tokia beviltiska situacija,kad tik linkejimu koncertas padeti tegali

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip mes kovojame su jaunimo emigracija? Kiekvienas penktas iš jaunųjų Lietuvoje ieško darbo [1]. Mielieji panele Prezidente, tamsta Premjere, ponai ministrai, rektoriai ir verslininkai bei kiti šalies elito atstovai! Tvirtai paspauskime vieni kitiems rankas. Mes tikrai toli nuėjome, valydami Lietuvą nuo jaunų lietuvių. Sparčiai įgyvendiname mūsų protėvių svajonę. Greitai Kumpiškiuose stovės tik amerikoniški dangoraižiai, o juose - daugybė Western Union kompiuterių. Amerikoniškai tariant: hip, hip, hurray, lietuviškai tariant: valio, valio, valio! Daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Bitė

Bitė portretas
P. D. Grybauskaitė palinkėjo..... O kas pasiūlys, kaip tą padaryti ?????

petras

petras portretas
Palinketi tai gali visi,bet sugebeti padaryti tai kolkas nesugebame ,bus skirtos lesos ,o kur dalis nuses tai niekas nesuzinos.Kiek dabar buna informacijos ,pasisavino,issvaite europines paramas ,o atsakovu tai beveik nera

vyte

vyte portretas
raudonų šaltibarščių , pakliopkė.

malonu malonu

malonu malonu  portretas
Oje kokie mieli linkėjimai iš tolimojo Briuselio. O muzikinis sveikinimas bus?

RM

RM portretas
Kadangi lietuviai referendumuose ar taip visokiems projektams pasisako, kad nieko nereikia, tai linkiu Lietuvai didesnės bedarbystės.

Gedas

Gedas portretas
Palinketi tai mes visi sugebame,bet reikia tarti darysime viska ,kad visi turetu darba

kaunietis

kaunietis portretas
Jeigu taip kalbetu eilinis zmogus,o cia prezidente...O aplamai anksciau valdzia lakste i Maskva,dabar i Briuseli.Stai tokia musu ''nepriklausomybe''.

toRM

toRM portretas
kadangi tik tu su megztabereciais pasisakai uz absurdiskus projektus, tai linkiu tau prisikto pamperso

NA NA

NA  NA portretas
palinkėti lengviau , nei tesėti pažadus ir daryti gerus darbus visos lietuvos labui ,gerais norais burnų neužkiši ,lozungų laikai jau praėje ,,,pasakei padarei ir šventa ,,,,sėkmės veikloje .

vidma

vidma  portretas
Nu bl akiu plesimas suka tai ka tu linki dar daugiau tauteciu issiust tualetu plaut ,nes cia bl neimanoma kaip pragivent ?!

vidma to 15. kaunietis

vidma to 15. kaunietis portretas
Brusselio subine skanesne nej Maskvos su plaukais .O dar amerikono sisalas yra .......

LINKIU ATSIMERKTI...

LINKIU ATSIMERKTI... portretas
Slovakijos valdžia surengs dviejų alpinistų, žuvusių per teroristų išpuolį Pakistane valstybines laiduotuves. Kaip teigiama vietos žiniasklaidoje, alpinistų kūnai į Bratislavą parskraidinti šeštadienio rytą. Čia jų karstai pasitikti karių garbės kuopa bei aukštais šalies politikais. Šalyje paskelbtas visuotinis gedulas….. O pas mus visi apsimeta, kad tai giminių reikalas? Tarsis su GIMINĖM……. JIS šiaip jau BŪTŲ , toje viršūnėje LIETUVOS VĖLIAVĄ IŠKĖLĘS……. TAI , kam tai RŪPI ? Prezidentė tyli užsimerkus, kiti va švenčia laimingi, visi užsiėmę….. TAI AR SUGEBĖSIM PAGERBTI, ar tik PIRMININKAVIMAS RŪPI ? O mes savo dar gyvą alpinistą , po šitokio streso, kartu su ERNESTO karstu, tarabaninam 30val. ... kodėl? Todėl, kad čia visiem pofik..... :(

valentinas

valentinas portretas
Nu geras darbas būti prezidentu, vietoje to, kad sakytų, jog darysiu viską, kad nedarbo nebūtų, sako, kad linkiu mažo nedarbo. :D Numirti galima iš juoko. Tai linkiu prezidentei gero gyvenimo.

Galerijos

Daugiau straipsnių