D. Grybauskaitė: „Gazprom“ ketinimai branginti dujas Lietuvai yra politinis spaudimas

Grįžti į straipsnį

L

L portretas
O man nuo to žinojimo lengviau gyventi nesidaro. Baisu darosi kai ateina šaltasis periodas. Gyveni pusšalčiu ir dar už viską susimokėti neužtenka gaunamo atlyginimo.

Oskaras

Oskaras portretas
Kas veidmainiausja? Gazpromas. Reikia būti labai bukam, kad nesuprastum imperijos politikos. Gazpromas oficialiai kalba viena, o jo agentai rašinėja, jog dujos Lietuvai pabrangs; gal ir nebrangs, nes dujų kainos ir taip sukeltos. Lietuva už tokias kainas gali dujų nusipirkti ir kitur. Tada išspruks kraštas ir Gazpromo ekonominės priklausomybė. Tad gąsdina.

asui

asui portretas
nusibodo-neskaityk.O siaip kas spaudzia tamsta pirkti dujas? Priristi centrinio sildymo vartotojai,nes negali individualiai reguliuoti ir apslaityti silumos,ir tai muzu valdzios bezdzioniu deka. Kitu nieks nevercia.

Aš portretas
Nusibodo tokie komentarai. Eiliniai žmonės seniai žino, kad tai politinis spaudimas, bet iš to žinojimo mažai naudos. Reikia sprendimų. Vyriausybės ir prezidentai keičiasi, o energetinis ūkis kelia vis daugiau problemų Lietuvos žmonėms.

veidmainiauja

veidmainiauja portretas
Koks brangimas,juk pasirasytas kontraktas,patys rusai tai paneige,o vista vistiek visiems kudakuoja,panasu i purvina zaidima,i kuri LT isitraukia savo noru,padedant auksciausiems pareigunams(ems).Uztenka vieno paprasto istatymo ir kuro monopolis taptu neaktualus,bet lt biurokratai uzimantys aukstus postus nieko nedaro... Veikia otkatu sistema... Svarbiausia rekti,kokie rusai ar Uspaskichas blogas,tada nieks nematys kas yra kas.

PER ŽINIAS

PER ŽINIAS portretas
IŠ RUSIJOS KALBĖJO,DUJOS NEBRANGS,RAŠO VISA RUSIJOS ŽINIASKLAIDA....

arte

arte portretas
žodžių trūksta. Tikia armija valdininkų negali susitvarkyti su šilumos ūkiu. Bepigu poniai Prezidentei konstatuoti faktą, kad dujos Lietuvai brangs ir, kad tai rusijos vandeta. O tai nuo to Lietuvos žmonėms turėtų palengvėti ? Ir kaip valdžia žada taisyti padėtį, kad dar bent likę žmonės kažkaip tai išgyventų/ Ar su ES pagalba nusiteikę visus ubagais paversti. Jau praeitais metai šilumos kainos buvo ne visiems įkandamos, o šią žiemą kaip reiks išgyventi ? Velniop tokią valdžią, kuri negali pasirūpinti savo žmonėmis.

kuo

kuo portretas
labiau ES mylim tuo daugiau politinių spaudimų ...........ir dujos spaudžia,ir gėjai spaudžia,ir karštis dusina tik išeities ''kad nespaustų''nieks nesuranda.......

Galerijos

Daugiau straipsnių