A. Butkevičius: Ūkio bankas turi pradėti kuo greičiau veikti

Pirmadienį po susitikimo su Lietuvos banko valdybos pirmininku Vitu Vasiliausku ir Ūkio banko laikinuoju administratoriumi Adomu Audicku premjeras Algirdas Butkevičius sakė, kad Ūkio bankas nuostolių neatneš, o jo veikla turėtų būti kuo greičiau atnaujinta, rašo delfi.lt.

„Nuostolių būti negali, nes yra indėlių draudimo įstatymas. Gali būti keliamas klausimas – laikinas finansinių srautų subalansavimas. O aš manau, kad nuostolių nebus“, - tvirtino socialdemokratas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BK

BK portretas
Vitas Vasiliauskas, turedamas 800 pavaldiniu netinkamai atlieka savo pareigas. ir uz tai LB vadui Vitui VASILIAUSKUI tauri buti taikomas BK 229 str. Tarnybos pareigų neatlikimas Valstybės tarnautojas ar jam prilygintas asmuo, dėl neatsargumo neatlikęs savo pareigų ar jas netinkamai atlikęs, jeigu dėl to valstybė, Europos Sąjunga, tarptautinė viešoji organizacija, juridinis ar fizinis asmuo patyrė didelės žalos, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Copy-paste

Copy-paste portretas
Centrinio banko pasaka" Nuostolingos mūsų žiemos- Vien bankrotai - kur dairais- Ilgas pasakas visiems mums Seka Kuodis vakarais. Apie klaidžią banko veiklą, Brangiai nupirktas žemes - Apie milijonus litų, Kur išskrido į dausas. Apie poną Vladimirą, Koks jisai "nenuoširdus" Apie vandenis kur neša, Jo turtus jau į Šiaulius. Apie Ažuolą Audicką - Koks ekspertas jis puikus. Jo išsamųjį tyrima, Nuliais paverstus litus. O močiutė nusiminus Grįžo tuščiomis atgal... Tiki valdininkų vyrais Penciją atgus ji gal! - Vikingai pusnynuos miega, Aukso gysla, jiems ramu - Kai centrinis bankas dirba, Nepalikdamas pėdų. Nors tyrimo dar nebuvo - Tai ambicijų kova ... Kai ateis iki Strasbūro - Mums bus pasaka baigta. ..

As

As portretas
Nuostoliai tikrai bus. Visu pirma bankas jau prarado pirmus klientus - pensininkus. Kuriems buvo pervedamos pensijos į sąskaitas Ūkio banke. Antra: įmonės jau atsidarė sąskaitas kituose bankuose ir mokėjimo korteles ten išsiima naujas, darbuotojams algų pervedimui. Trečia: indėlininkai kai tik bus galima pasiimti indėlius iš Ūkio banko, tikrai iškarto pasiims visus pinigus. Iš esmės visi žmonės puls atsiiminėti pinigus iš banko, kad ir kuris kitas bankas perims Ūkio banka. Tad yra 100 proc banko bankrotas su Lietuvos banko ir valdžios palaiminimu. Tad mūsų premjeras nežino ką šneka
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių