A. Butkevičius: PVM surinkimas gerėja

Grįžti į straipsnį

meluoja bezdzione

meluoja bezdzione portretas
Realiai biudzete padetis liudnoka,dar rudeni truputi atsigaus ir tai bus paskutinis pasispardymas siais metais,per Kaledini pirkima stebuklo tikrai nebus.Taigi,parazitai valdo.

Taigi

Taigi portretas
Kad jiems visai nesvarbu, ar 30 ar 300, ar tūkstančiai liks be darbo, manau, labai svarbu " išmušti" kuo daugiau mokesčių ir pasikelti valdininkams algas.Atrodo, kad jie nebuvę ES, nežino, kokie neapmokestinami minimumai kitur. Mokesčiai imami net iš pragyvenimui reikalingų pinigų. Pirmininkauja, tai tegul pasiklausia kokios pajamos neapmokestinamos Anglijoje, Vokietijoje ir jokiais mokesčiais.

NU jo

NU jo portretas
Kokia kaina. VMI puola kaip hienos ant dvėselienos. Mano direktorius sakė, jeigu krizė nepribaigė, tai šitie "specialistai" galutinai pribaigs. Manau patys VMI darbuotojai tiek psichologiškai terorizuojami, kad atsigroja ant įmonių. Tie raštai , tipo "apklausos" kodėl padidėjo ar sumžėjo PVM, kodėl mažas algas mokat irt.t.Gaila bus kai tikrai direktorius spjaus į viską ir užsidarys, 30 žmonių liksim be darbo, ir tam amžiuj visi kai darbų susirast... o yra kur žmonos nedirbančios, baisu. Bet šitą puolimą iš VMI kaip iš kriminalinės policijos sunku atlaikyt,niekam nelinkėčiau.

Galerijos

Daugiau straipsnių