A. Butkevičius mokesčių reformą žada 2014 metais

Grįžti į straipsnį

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partija) ir gaujos vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratai) ir gaujos vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjunga su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir gaujos vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Tai yra partinės gaujos, kurios dirbtinai skurdina bendruomenės žmones, naikina Lietuvą.

eik

eik portretas
miegot geriau butkeviciau. Visiems nuo to bus tik geriaus

Jonas

Jonas portretas
JAV viesbutis 1 nakciai kainuoja vidutiniskai 60 doleriu. Lietuvoje -3 kartus brangiau. Jei viesbuciu pridygo kaip grybu ir nera ju trukumo, kam skatinti ju statyba? Tai ir parodo , kad jie verciasi puikiai, nes tinklas stipriai issiplete. Niekas nekalba apie juodaja buhalterija, kuri viesbuciu versle sudaro labai didele dali. Gal vagis brazius prisisapnavo ir kvaisos nasles pageidavimus liepe vykdyti?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Reiškia 2013 metais gyvensime pagal senos Vyriausybės programą ir nusavintų pensijų niekas mums negražins. Paprastai padorus skolintojas pirma atiduoda savo ar savo šeimos narių skolas, o tik paskui žadėtų kelti kitiems atlyginimus ir daryti mokesčių reformas.

pensininkui

pensininkui portretas
laikas suvokti kad priesrinkiminiais pazadais nereikia tiketi nes dabar artimiausia pusmeti dalins kedes, paskui du metus pesis del tu kedziu skandindami vieni kitus likusi laika iki rinkimu vel girsis kad juos isrinkus atstatys pensijas mazins mokescius ir didins pensijas. O tu pestiniu metu kurios sukurtos demesiui atitraukti nuo rimtu dalyku zurnalistai tures darbo rodydami tai vienus tai kitus.

Nu jo

Nu jo portretas
Būtent viešbučiams labiausiai lengvatų ir trūksta, kurgi ne... Slėptumėtės su savo tokiais paistalais geriau.

as

as portretas
baigesi rinkimai uzmirskite pazadus tik pinigu daugiau reik dirzus verstis jei dirzo jau neina tai gerkle verzkit kad nenervituomet su savo negalejimu gyventi

ona

ona portretas
pirmam ir ką tu klėdi brangusis pats išrinkai LANSBERGĮ,blogao, išrinkai KUBILŲ BLOGAO NE USPASHIKAS VALŽOJE O GRIBAUSKAITĖ, BET TU VĖL PATS RINKAI O GAL TĄ PRKEKTA MASKVA VISKA DARO

Galerijos

Daugiau straipsnių