A. Butkevičius: „Chevron“ skalūnų dujų nugalėtoja bus skelbiama tik sutarus su bendruomene

Grįžti į straipsnį

manau

manau portretas
kad susitarti reikia ne su Žygaičių bendruomene, o su putinu ir lukašenka. Juk jiems verkšlena Žygaičių bendruomenė, tuo sukeldama pagrįstas abejones, ar čia nėra įsikišęs kremlius, matomai taip ir yra. Gero tarnavimo kremliui, žygaitiečiai.

RM

RM portretas
Nebūtų raudonas, ką tokiam bepsakysi. Gal iš viso valdžios nebereikia, bobučių ar kokių litovcų atsiklauskim ir bus gerai.

kaunietis

kaunietis portretas
manyčiau, kad premjeras kalba ne kaip premjeras. Žinant kokios nuomonės sklando ne tik dėl skalūninių dujų, bet nesurandama vietos šiukšlynams, kapinėms ir kitoms įmonėms,dujotiekio trąsoms, reikalingoms normaliam šalies funkcionavimui, vyriausybės toks "nusiplovimas" yra gėdingas. Vyriausybė, su ekspertų komisija turi nuspręsti ar be tų skalūnų dujų galima apsieiti, išsiaiškinti kaip yra kitose šalyse ir tvirtai pasakyti: taip arba ne, tik ištirti žemės gelmes, o gavybą atidėti 10-20 ar tolimesniam laikui. Kai šalies strateginius reikalus pradės spręsti bendruomenių susirinkimuose, tai už dujas rusai pradės prašyti dvigubai brangiau ir būsime priversti mokėti arba sėdėti prie balanų. ,

Galerijos

Daugiau straipsnių