Būsimoji AE valstybei per 60 metų sumokėtų 30 mlrd. litų dividendų

Grįžti į straipsnį

OHO

OHO portretas
Dividendai mokami iš grynojo pelno, sumokėjus visus mokesčius, ir tai reiškia, kad atsižvelgiant į Lietuvai priklausančius 34 proc. akcijų realiai lietuviai kasmet permokės už elektrą virš 2 milijardų litų, kad būtų galima išmokėti tokius dividendus. Kubiliau ar žmonės tuo turėtų džiaugtis?

jo

jo portretas
o jei kubilas padarys kaina po 2 litus uz kwh tai ir 60 mlrd...

nu

nu portretas
ne ae, bet eiliniai lietuviai sumoketu...

jooo

jooo portretas
o per 120 metu tai 60 mlrd. ......

Kęstas

Kęstas portretas
Sustabdykime atominį projektą Be kelių davatkų dauguma supranta šio projekto nepagrįstumą. Teisingiausiai galvoja tie, kurie primena, jog per 18 metų, kol atidavinėsime skolas, ši technologija beviltiškai pasens. Sustabdykime naivių idealistų bandymus užkrauti mums tokią skolų kuprą.

elektrine

elektrine portretas
AE negali dirbti 60m metu be kapitalinio remonto.... o jo kaina kaip puse naujos statybos, plius stabdymo kaina, plius paleidimo kaina ir visi kiti ir ziurek tu 60mlrd skaiciuojamu nebelieka, o kur dar eksportas elektros.. juk niekas nepirks elektros is musu kai aplink stoves trys pigiai elektra gaminanciu AE...

666

666 portretas
per 60 metų padarius tam tikrus pakeitimus susijusius su atsinaujinanciais saltiniais ir ekonomika , atominei skirtus pinigus investavus i atsinaujinancius saltinius galima gauti mazu maziausiai 72 milijardus ir stipriai pagyvinus ekonomika ,. BET TAI NETINKA NUSIKALTELIAMS SEDINTIEMS VALDISKAME SEKTORIUJE IR TARNAUJANTIEMS PRIVACIAM SEKTORIUI - GRUPUOTEMS , nes jei viskas vyktu pagal kita varianta eco tai tokiu atveju zmones taptu bagotesni ir sudarytu konkurencija nusikalteliams kurie daro itaka valstybes valdyme .

gebelsas

gebelsas portretas
tai tie 30mlrd nukris is dangaus? juos sumokesime ne mes? Tada atiduokit ta pelna kad ir kokiems japonams.... mums pigi elektra - japonams 30 mlrd... visi patenkinti

Galerijos

Daugiau straipsnių