„Brexit“ emigrantus jau verčia krautis lagaminus?

Grįžti į straipsnį

Emigrants

Emigrants portretas
Lietuvių parduotuvės sako ,kad mažėja klientų,aišku mažėja,nes daug kas neperkantis lietuviško maisto,kam pirkti gerokai brangiau ,negu asdoje pasenusi maistą.

Mantas

Mantas portretas
Ir kaip nenusibosta tos paskalos. Siaip ir Lietuviai atostogauja ir tuo naudojasi rasytojai jie pateikia klaidingus skaicius. Geriau pasakykit tikslius skaicius kurie prisideklaravo atgal Lietuvoje

Taigi

Taigi portretas
Jo pilni fabrikai lietuviu ie vis nauji atvyksta.malat suda rasytojei.

Anonimas

Anonimas portretas
Aš ne vėl, aš tik... Čia kekvienas kuris neapsišaukia saves automatiškai priskiriamas prie anonimų...

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Anonime ir vėl tu teisus.Aš jau rašiau,kad išstips vištos vištidėse,gatvės pavirs sąvartynais,užsikiš tualetai,nes aborigenų GB šių darbų dirbti nepriversi net grąsindamas giljotina.

Anonimas

Anonimas portretas
GB ir skurstanti gyvens geriau nei pagal purvasklaida klestinti Lietuva.... Eilinė propagandą ir tiek.. Tokių šalių ekonomika tiesiog ant pigių emigrantų pastatyta. Jei vieną gražią dieną iš tokių šalių staiga visi atvykę išvyktu šalis tiesiog bankrutuotu ir tiek.. Taip kad lietuviai kurie dirba tikrai gali būti ramus niekas jų iš ten nevys...

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
GB jau niekad nesuklestės,nes GB klestėjimas buvo susijęs su iš kolonijų į šias salas pumpuojamais turtais.

...

... portretas
Ach: "Iš pradžių buvo nuostata, kad reikia padaryti taip, kad išėjimas iš ES britams būtų gana skaudus, jog atbaidytų kitas šalis nuo noro pasitraukti" - BŪTENT. BET - jei po Brexit GB suklestės (o taip AIŠKIAI BUS!), tai NIEKAS paskui nesustabdys nuo visiško ES išsivaikščiojimo.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Sutinku anonimiškas pone.Padaugės pašalpinių.

Anonimas

Anonimas portretas
Bomžų nedaugės;jau dabar jų mažėja,nes naikinamos"lobių"skrynios,ir iš naujų konteinerių jiems nepavyksta nieko iškapstyti.Pagyvenę svetur grįžta prasigyvenę,į savus namus,ir nesijaučia vargetomis.

KLP

KLP portretas
"Santykinai nemaža dalis lietuvių jau pradeda grįžti arba planuoti grįžimą iš karto po "Brexit", – pasakojo D.Asanavičiūtė." - įdomu, kaip pas asanvičiūtę suplaukia duomenys apie tai, ką mano lietuviai anglijoje ? Ar ji kalba tik tai ką liepia? Manau, kad anglijoje gyvenantys lietuviai niekam nerūpi lietuvoj. O visokios "asanavičiūtės" yra tik patefonai, grojantys Briuselio uždėtą plokštelę.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Laikas parodys.Viską žino tik dievas.Aš žinau tik tiek,kad išvijus lietuvius,Anglijos vištidėse išdvės vištos ir gatvės virs šiūkšlynais,o Lietuvoje padvigubės bomžais vadinamų individų.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Uz prisikvietima kitatauciu dekokite Merkel.Jos politika ir ardo ES.

Anonimas

Anonimas portretas
Straipsnis apie nieka!!!kiek skaitau nieko gero neparaso tik antraste stipri"daugiau nieko konkretaus

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul grįžta, nes išdavikai mūsų valdžioje baigia pritempti mums kitataučių;žydų,ukrainiečių...Lietuvoje privalo gyventi ir dirbti lietuviai,o ne visokie neaiškūs piliečiai,išduodantys savo tėvynę.

Anonimas

Anonimas portretas
kam be reikalo pletkint? sugrys banditeliai ot bus laime, o lietuviu parduotuves tegul neverkia ...,produktai nekokybiski, brangus

Galerijos

Daugiau straipsnių