Biudžetininkų algoms didinti kitąmet papildomai žadama skirti beveik 400 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
Nelabai tie pinigai juos pasiekia - chroniškai stringa direktorių lygmeny...

Piktas

Piktas portretas
Patys didžiausi tinginiai tie biudžetininkai,nueini į aleksoto polikliniką,registratūrą stovi 4 registratorės pletkina ,nueini į darbo biržą Kaune,konsultantė kavutę maukia arba pletkina telefonu,baisu kas darosi.

Keista

Keista portretas
Kodėl gydytojams alga mokama ne iš biudžeto o iš PSD įmokų?!...

Cha

Cha portretas
Direktoriams padidins

Anonimas

Anonimas portretas
Rase ,kad buvo skiri keli milijonai mokytojam,bet jie dingo.Kur jie pasidejo tie milijonai atsakymo neradau niekur

Manau,kad biudzetininkai dar to nepamirspo.

Manau,kad biudzetininkai dar to nepamirspo. portretas
Biudzetininkai tai tik rinkimine kampania ir jos pazadai.Juk Skvernelis nesiteike su streikuojanciais mokytojais net ateiti aptarti susidariusia padeti.Mokytojai sake,nes ne del alhu streikuojam,bet del skaidrumo,sukciavimo svietimo skyriuje ir valdininku.Atejo tik laikinai esantis ministras Masiulis.

Vėtra

Vėtra portretas
Pinigus skiriate , bet jie nepasiekia EILINIO biudžetinės įstaigos darbuotojo . Pakeliui kažkur dingsta milijonai. Įtariu , kad didžioji dalis nusėda miestų Savivaldybėse . Šiais metais turėjo didėti kultūros darbuotojų algos . Grubliauskas tarė : " šiais metais - nedidinsime , nes didinome pernai " . Didino ? Sau gali didinti , kad ir kas ketvirtį. Nesuprantu , kaip galima balsuoti už tokį demagogą.

matem per tv

matem per tv portretas
Mazinkit biurokratu skaiciu nuo ministeriju. Ka veikia elektronikos amziuje 280 dirbanciuju tarkim per tv parodytojje ministerijoje , ar uz kabliuku barskinima I grindis ar uz kavutes gerimus , ar uz pasiimta poperiuka ir nesima per kelis aukstus jie gauna geriausius atlyginimus. Visos ministerijos turi mazinti darbuotoju skaiciu , visos savivaldybes, turi mazinti darbuotoju skaiciu. Ir kur tik galima turi mazinti darbuotoju skaiciu.

Lina

Lina portretas
To nnn.Siūlau ir darželius uždaryti.Pasižiūrit per kompą ar gyvas,sveikai pavalgęs ir atsigėręs vandens.Vaiko pinigus pasiliekate sau,nė cento ,,už darželį,,.Mamą ar tėtį parodot per Skype ir valio.Kam šert už 500 eurų tas darželio mokytojas? Kam?

zose

zose portretas
Zinau viena biudzetininka, kuris i rankas gauna apie 3000, nu direktorius imones. Tai turbut ir jam padidins? Man tai negaila

nnn

nnn portretas
Siulau atleisti visus biudzeto vagis mokytojus ir vaikus mokyti per kompiuteri. Vieno mokytojo uztektu visai Lietuvai, įrašo pamokele, vaikuciai paziuri, atlieka testuka irgi kompe ir jau moka. Ir t.t. sutaupytume nerealiai. Vaikai galetu mokytis namuose. Tevai sutaupytu kuro. Visiems butu gerai

To Kaunietis

To Kaunietis portretas
Ko verki nabagėli. Bukapročiai tik ir rėkia, kad sumažinti tarnautojų skaičių ir tt. Bet ar visi tokie avigalviai supranta, kad tu pačių valstybės tarnautojų pinigai patenka verslui. Ir ar visi sprendžiant tam tikrus biurokratinių labai norėtumėt laukti eilėse savaites ar mėnesius kaip kitose ES šalyse. Trumparegiai populistinės politikos aukos...

Nu jo

Nu jo portretas
Sumazinti tu darmaedu armija - vat jums ir algos....

Kaunietis

Kaunietis portretas
Reikia sumažinti biudžetininkų skaičių Kaune,tada bus tvarka .Tokios technologijos galingos nereikia tiek veltėdžių miestų savivaldybėse.Pasižiūrėjus į tarnautojų skaičių tokiį didelį,pagalvoji ką jie tenai daro.Pasiskambinus nerandi darbo vietoje o į darbo pabaigą nerandi darbe.Darbą baige dviem valandom anksčiau o likusieji keli, pasako ,kad vietoje kažkur.

vagis

vagis portretas
biudzetininkas biudzeto nepapildo,o tik is jo traukia.

Galerijos

Daugiau straipsnių