Biudžetą norima papildyti ir iš internetinių lažybų

  • Teksto dydis:

Seimo nariai socialdemokratai Bronius Bradauskas ir Antanas Nesteckis siūlo įteisinti azartinius lošimus internetu. Lažybų organizatoriai nekantriai laukia, kada galės priimti statymus virtualioje erdvėje. Ir politikai, ir verslininkai aiškina, kad tai leis papildyti valstybės iždą, rašo "Lietuvos žinios".

Azartinių lošimų įstatymo pataisas, kuriomis būtų įteisinti nuotoliniai (interneto) lošimai, siūlo Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas B. Bradauskas bei tame pačiame komitete dirbantis A. Nesteckis.

"Naujos redakcijos įstatymo projektas niekaip neranda pritarimo, todėl atskirai teikiame pataisas, kad būtų reglamentuoti nuotoliniai lošimai ir tie, kurie vykdo šią veiklą, mokėtų mokesčius", -teigė A. Nesteckis.

Didžiausios Lietuvoje lažybų bendrovės "Top Sport" direktorius Dainius Gulbinas pritarė tokiam siūlymui: "Tai daro visas pasaulis, o mes, turėdami pasenusį Azartinių lošimų įstatymą, ignoruojame internetą. Būtina sutvarkyti šį reikalą".



NAUJAUSI KOMENTARAI

kontrolės jokios

kontrolės jokios  portretas
tai kad ir taip vykdo lošimus nuotoliniu būdu lažybų bendrovės , plius neaišku ar ten viskas skaidru nes afioroms tai nuostabi galimybė , pvz elektroninės korto , kyšininkavimo ir jokios kontrolės planas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių