Bedarbių armija Lietuvoje toliau auga

Grįžti į straipsnį

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partija) ir gaujos vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratai) ir gaujos vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjunga su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir gaujos vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Tai yra partinės gaujos, kurios dirbtinai skurdina bendruomenės žmones, naikina Lietuvą.

Blin

Blin portretas
o ko nedides ubagu,kai tarpsta plesikai-stomatologai?jie sugeba net 600% antkaini uzsideti ant pagaminto protezo,nes patys tik uz 120 lt darbo atlieka,paimdami pora tukstanciu!

nesvarbu

nesvarbu portretas
svarbiausia dabar-pasidalint ministerijas.Po to is Archangelsko srities atsivesim darbo jegos

romasius

romasius portretas
su tokiais atlyginimais,as i darbus neskubesiu...man,ir su pasalpele neblogai.ir,pas zenta norvegijoje dirbdamas,ja gaunu...malonu,nors smulkmena.

piktas bet teisingas

piktas bet teisingas portretas
viename straipsnyje rašo: "Prekybos centrai graibsto kasininkus ir konsultantus", visur trūksta norinčių dirbti, o turime patikėti, kad daugėja bedarbių. Sakykim tiesą- ne bedarbių, bet pašalpinių ant dirbančių galvos.

2am

2am portretas
pats , išsidrožk protezus ir nezysk

...

... portretas
Kol turėsime brangų tarpininką tarp darbo ir žmogaus pavadinimu "valstybė", tol ir turėsime tokius skaičius.

as

as  portretas
idomu kodel ta straipsni isvis parase,ir taip visi zinom kad bedarbiu vis daugeja, o gyventoju Lietuvoja mazeja

storas

storas portretas
Nors as nekenciu tu kurie valdzioje ir pats daugiau negu puse issaudyciau, esme ne tame...suda pilti ant kad ir tu paciu seimieciu pilame...\?o kam juos renkame ..sakysyt is kur as zinojau eiliskuma partieciu, pazadu..oijojoj ,,palaukit tada nebalsuokit..dabar niekas nezinot o balsuojat uz...o kai eilini kart isduria verkiat...bet gal 20 metu jau leistu patikei kad tie patys homoseksualai..jau nieko jums nebeispildys...

Kostas

Kostas portretas
Ko dabar verkiat? Juk taip norėjot "geriausios pasaulyje" santvarkos – kapitalizmo, kuriame vyrauja grobuoniškas išnaudojimas, cinizmas, viskas perkama ir parduodama, kuriame vienintelė vertybė yra pinigai, o ELITO atstovais laikomi tie, kurie sugebėjo kuo daugiau prisigrobti turtų. Gal jau pamiršot, kaip alpot iš laimės, griaudami socializmą? Jūsų mylimoj kapitalizmo citadelėj - JAV - vien 2011 m. žlugo apie 200 bankų, ir indėlininkams ten niekas nieko nekompensuoja. Jums buvo negerai, kad per visą pokarį iki 1990 m. nebankrotavo NĖ VIENA ĮMONĖ, NĖ VIENAS BANKAS, negerai, kad bankuose visus mokesčius priimdavo be jokių komisinių, o dabar lupa pinigus už kiekvieną piršto krustelėjimą. Jums buvo negerai, kad butus dalindavo nemokamai, kad nežinojot, kas yra bedarbystė, kad stažas visai pensijai buvo 25 m. (dabar – 30), pensinis amžius buvo 55 m. moterims ir 60 vyrams (dabar – 60 ir 62,5 – visiems bus 65), kad kainos nesikeisdavo 20 m., kad transporto talonas kainavo 4 kap., ledų porcija – 7-10 kap., laikraštis – 2 kap., kaip ir neribotas pokabis taksofonu, bilietas į kiną- 10-30 kap., o pensijos užtekdavo normaliam pragyvenimui. Buvo negerai, kad nusikaltėlius ilgam į cypes uždarydavo. Rėkėt, kad žmogaus teises pažeidzia... Ar sunku buvo suvokti, kad kapitalistinėje sistemoje valdo pinigas? Kad viskas joje sukurta tam, kad ištraukti jūsų varganai uždirbtus grašelius. Jeigu negali ištraukti legaliu būdu, belieka atimti, pavogti, apiplėšti... Buki tie žmonės, vai buki, nemokantys apgalvoti pasekmių. Kvailiai ir visokio plauko idealistai visada nelaimingi, o gudriems ir apsukriems, sugebantiems lipti per kitų galvas, bet kokioje santvarkoje normaliai gyvenasi... Džiaukitės, ponai kapitalistai!

Henrikas

Henrikas portretas
Skaitau ir negaliu buti nenustebes. Kai kurie rasineliai verti tikro komunisto vardo.

Bolševikas

Bolševikas portretas
Mumis 1990 pasinaudojo ir apgavo buržujų palikuonys, kad galėtų mus engti ir išnaudoti…

Rasa

Rasa portretas
Po beveik trijų metų pertraukos ir aš rytoj ten žygiuoju. Atsibodo remti valstybę PSD mokesčiais. Ir dar kompensacijos už šildymą paprašysiu. Ekonomika auga... :)

Piktam kvailokam piliečiui

Piktam kvailokam piliečiui portretas
Pamėgink su dviem aukštaisiais ir darbo stažu ne toje srityje įsidarbinti pardavėju kad ir Maximoj. :)

ja ja

ja ja portretas
visi zinom, kad zmones yra tiesiog ismetomi is darbo birzos, sugalvojus prie ko nors prikibti. O raso, kad daugeja bedarbiu. tai galima isivaziduot, kokia yra tikroji padetis LT. :-(

oiblyn

oiblyn portretas
Kostui tai respekt. Storas, tai koks skirtumas už ką balsavai? Jokio skirtumo, juk valdo kapitalas, kas daugiau investavo į tą reikalą- tas ir lapnos jovalą iš lovio artimiausius 4metus. Nei tavo nei mano balsai į dangų tikrai nenuėjo- gali ramiai nemiegot.

yra

yra portretas
to darbo-tai vogimas,plėšimai irpan.

respect kostui

respect kostui portretas
Saunuolis... As taip nesugebeciau. Mos buvo sakoma puvantis komunuzmas su socializmu. O dabar 21 metus mes klestime??? Jau geriau butumeme toliau duleje, puve gende ir toliau smirdeje toje tarybu sajungoje , nei dabar gyvent nuo algos iki avanso ir galvoti, ka moketi si menesi o ka moketi kita menesi. Su aukstaisiais dirbame valytoju darbus uz minimuma ir truputi, kad nekabinetusi mokesciai. Jokiu is salies pinigu neiseina pasidaryti, o vaikams dar i mokykla vos surenkame kuprine,Nemokamu pietu negalime gauti - nes pajamos vos 25 litais virsija minimalias 525lt vienam zm. 4 asm. seimai. Dabar pasakykim jai vaikas nores aukstaji baigti? Viskas neimanoma. tik uzsienin, kur uzsienio pilieciai nemokamai mokinami... Jau nekalbu apie sildyma..... tai kaip slibinas, kuris viska suvalgo. Prades salti , mes gyvensime is 15-20 dienai seimai......Verkti norisi......

KLP

KLP portretas
KOSTA i prezidentus!!! Po to i Maskva, su Putinu sneket del Eurazijos sajungos

Storas tikrasis

Storas tikrasis portretas
storas,nesinaudok svetimu vardu

Čiubaka

Čiubaka portretas
2 respect: tu pirma pažiūrėk su kokiom mašinom studentai atvažiuoja studijuot. Lai neverkia jog pinigų neturi :E

tade

tade portretas
As greit irgi keliausiu i birza...,ne todel ,kad darbo nera.Pries tris metus likau be darbo ,griebiausi tai vieno ,tai kito darbo,dirbau issijuosusi,kai ateidavo laikas atlyginimui-pinigu brangioji nera,neuzsidirbome....???Radau skelbima -reikia valytojos,kagi ,valgyt norisi,atsidusau,velniop diplomai,nuejau .Dirbu ,pinigelius moka,galima ir papildomai padirbet ,sumokes..,bet!Plotai ,reikalavimai...5darbuotojai dirbti turetu ,o uzkrauna vienam.Darbe nedirbi,o leki maratonu ,nugara slapia ,dusti nuo to begimo,pasekme...nuvarytus gyvulius nusauna!Problemos su stuburu ,atimineja kojas,tirsta rankos,pykina nuo hemijos,ir visas pluostas kitu negalavimu-invalidas garantuotas.Jei neiseisi tai numirsi darbo vietoje-garantuota.Pinigu nepavyko susitaupyti ,atidaviau -silumininkams ,vaistininkams.....Firmos pasiima pinigus ,lopsta,viena zmogu ivaro i maratona,o galetu darbo vieta buti penkiems zmonems.Galima vardinti ir vardinti....miljardieriu daugeja ir dauges,bedarbiu skaicius augs,mazes tik jems kojas pakracius.Verslininkas kapitala kraus ,o Valstybei liks pensija

Galerijos

Daugiau straipsnių