Barai nelaukia girtų, netinkamai apsirengusių ir A. Užkalnio

Grįžti į straipsnį

plunksna

plunksna portretas
labai gera akcija,nes zmogelis pilnas neapykantos lietuviams...

Didzkukulis

Didzkukulis portretas
Man irgi tas Uzkalnis kazkoks tai "superAras", o panasus i kirmele

whatever

whatever portretas
Vadinasi prastas baras, jei kritikos bijo. Gerai, kad lipduką užsiklijavo. Galima bus iš anksto žinoti, kad iš tokios vietos nieko gero neverta tikėtis.

mano

mano portretas
manymu, tas užkalnio noras parodyti visiems (suprantantiems ir nepriaugusiems iki jo "aukštumų"), kokia turi būti valgių ruošimo kultūra, kas skanu, ir kas ne, o, svarbiausia, kainos bei apskritai jo vergavimas pilvui, yra net nepadorus. Daugelis žmonių į tokius restoranus nevaikšto, o kas vaikšto, tai yra naujieji lietuviai, kurie kilę iš... patys žinote iš kur, todėl gal tiems naujiesiems turčiams ir tinka tos užkalnio pamokos. manau, kad rašoma tik dėl rašymo ir užmokęsčio. Tie pasvarstymai ir pamokymai galėtų atsirasti, pvz., tokioje institucijoje "Maisto filosofija Lietuvoje pagal Užkalnį". tai va, kaip einama mokytis šokti ar gerų manierų, galima būtų baigus šį aukštąjį mokslą garsiai dalintis mintimis apie vienokius ar kitokius patiekalus ir apsidaryti, ar kas klausosi, įdėmiai.

su

su  portretas
tokia morda as irgi jo neisileisciau.....aplamai jis uzkniso.

Užkalnis

Užkalnis portretas
Duskit pavydolei !!!

UK

UK portretas
NORS VIENAS BARO SAVININKAS ISDRYSO PARODYTI SAVO VIETA "RASYTOJUI"

zzzz

zzzz portretas
pasiputes arogantiskas pagyrunas...idomu, kodel ji anglai velniop pasiunte...

rimas

rimas portretas
eilinis valdzios subinlaizys tas uzpakalis

6-tam

6-tam portretas
ar esi bent pradinę mokyklą baigęs?

as

as portretas
teisingai, nes užkalnis daro sau piarą rašinėdamas apie viešo maitinimo įstaigas dar gal ir pinigų gauna iš konkurentų, žiniukas chrienovas...

nu

nu portretas
nezinau, kaip vyras tai jis man baisus, tikru tikriausias uzpakalis. O ir siaip tai yra eruditu apsimetantis beta vulgaris ( cukrinis runkelis lotyniskai). Uzkulni, nusipirk Dziulijos Receptu knyga, kimsk zasis sau ir maziau gadink kitiems zmonems nuotaika!

ironija

ironija portretas
reikia Užkalnio vizitų, nes vienoj Kauno kavinėj "Alėja" vietoj skelbiamos žuvies buvo atnešta pangasija, o kaina nemaža ir dar kasos čekio neišdavimas... Tokius kavinių savininkus reikia murkdyti, kaip jie murgdo klientus !!!!

to 12. nu

to 12. nu portretas
Beta vulgaris yra paprastasis pasharinis runkelis. Tikrai ne cukrinis!

Galerijos

Daugiau straipsnių