Bankai Lietuvoje pasiekė prieškrizinį lygį

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Laisvę daryti Lietuvoje, ką tik nori, turi skandinavų bankų filialai.Idealistams tiek tepasakysiu: Kol žmonės klauso jūsų poezijos apie kalbą, kultūrą ir susitelkimą, jūsų vaikai ir mamos baigia žmonėms paskutinius apatinius numauti (pavyzdžiui, Kreivio mamytė ir Degutienės sūnelis). Degutienės sūnus su neaiškių asmenų pagalba pavogė pinigus iš žmonių, Snoro banke turėjusių santaupas. Ir taip jau dvidešimt metų... Užtenka.

taip

taip  portretas
vagys voge ir vogs visi tie Deguciai juos tik karstas nuramins

kodel ne

kodel ne portretas
Ir durniui aišku. Bankai atvedė i krizę , o dabar patarinėja kaip iš jos išeiti -negi patarinės sau nenaudingai? Visa problema , kad vyriausybėje laborantai nesupranta , o tiksliau nenori to suprasti.Taigi iš krizės istempėm bankus, dal liko ištempti milijonierius, o ka liks tai jau mirtingiesiems. - o liks apvalus nulis.Vadinas amžina krizė 95 proc.Lietuvos gyventojų, kol nesusivoks kad pakaitom valdydami buve komuniagos ir konservantai nieko gero nenuveikė per20+ metų Lietuvai , nes jų Lietuva yra jų kišenė.

taip

 taip portretas
VISAS JEGAS I PAJIESKA KUR ISVYKTI,mokslus baigusi vaika jau isstumiau,nes negalime likti saly ,kuri dziaugiasi ,kad bankai baigia atimti nesugebant issimoketi zmogeliu turta,PALAUKIA KOL ISMOKES 80 PROCENTU IR TADA ATIMA,STAI IS KUR PELNAS,IR TAI NORMA,BEGTI IS CIA IR KUO GREICIAU

B

B portretas
Plėšikai.

KADA

KADA portretas
bankai pradės dalinti,o žmonės imti paskolas kaip pries "burbulą",tada ir galėsime pakalbėti apie prieškrizinį bankų lygį. Kada mokesčiai už mokesčius pasieks prieškrizinį lygį,tada galėsite skelbti,kad Lietuvoje gyvenimas sugrįžto į prieškrizinį lygį.

blefas

blefas portretas
Vyriausybe ismoko mikliai skolintis is uzsienio banku ir po daug, del ko sparcia grimztam i astronomines skolas, o visi ateinantys pinigai juk sukasi per musu (tiksliau skandinavu) bankus, tai stai jiems ir kazkiek geriau pasidare. Tam kartui truputi silciau... Reali ekonomika toliau eina i dugna, ir pabaigos dar nesimato, jokios prosvaistes, tad saziningas patarimas zmogui tera toks: emigracija. Kito kelio nematau. Fizinis sunaikinimas tu kurie atstovauja sali i dugna tempiancias jegas, o jie visi yra zinomi, kainuotu per daug kraujo, ir neaiskus rezultatas, o ir svetima kariuomene netrukus cia stovetu, tai atrodo kaip ir nekokia iseitis butu. Netikejau, kad kada nors iki to davarys Lietuva, kai cia gimusiems zmonems nebera vietos - pats josifas turetu ko pasimokyti :)

Galerijos

Daugiau straipsnių