Baltijos šalių vartotojus netrukus pasieks pirmosios dujos iš JAV

Grįžti į straipsnį

To-paskutiniam

To-paskutiniam portretas
Tai tu kaip tikras patriotas kaip tik turėtum nepirkti tokios produkcijos,kuri pagaminta išnaudojamos liaudies rankomis .Kinai gauna centus už savo prakaitą,o dėdė semas sėdi ant krūvos babkių. Bet matai negali, čia amerikanskas produktas,o amerikonui viskas galima,jis jei reikės ir pingvinams demokratija ant tankų atveš ir viskas bus tvarkoje nes pingvinai gyvena ne demokratiškai.Jei įdomu pasiskaityk internete kiek Amerika nuo nepriklausomybės paskelbimo kariavo,o kiek buvo taikos metų .Nustebusi.Ir neužmiršk kad tie tavo giriami jankiai taip pat yra okupantai kurie išžudė ir asimiliavo beveik visus dviejų žemynų vietinius gyventojus.

Anonimas

Anonimas portretas
lietuviskas durnynas. Jo mes gerai pardavem VISKA lietuvoje ir dar PRIMOKEJOM. Viska perkame DU KARTUS brangiau negu Europoje ir vapsime kad tai stebuklingai PIGU. DURNIU TAUTA valdoma VAGIU. Puiku, greiciau visi emigruos, o kities BUTINA VISKA PABRANGINTI net TRIS KARTUS. Lietuviskiems asilams tai bus tris kartu PIGIAU. Cha cha cha ...idiotu tauta.

paksutiniam

paksutiniam portretas
Kad man rodos ir tu pats būsi iš sekančios palatos :))) Taip, turbūt didžioji dalis pasaulio dėl kaštų gamina Kinijoj, bet pagrindinį pelną gauna šalis užsakovė :) Ar tu įsivaizduoji kad pvz. už Apple pinigus gauna Kinija? Jie gauna centus :D

To-nevykėliai vatnykai verkia kasdien

To-nevykėliai vatnykai verkia kasdien portretas
Na bet ir durnas esi kokių reta,atrodo kad rašai iš durnyno agresyviųjų palatos kur esi uždarytas amžiams.Apsimeti patrijotu,o net rašyti lietuviškai be klaidų nemoki.Ir dar debile ar žinai kad visas prekias gaunam iš kinijos,bet tau turbūt viskas kas yra už durnyno tvoros jau yra amerika.O be to kokia politika ir kokia partija valdo Kinija pasigūglink,turbūt visų prekių teks atsisakyti kad neturėtum reikalų su raudonaisiais.Paprašyk kad suleistų aminazino,jis tau nepavojingas,vistiek smegenų neturi.

Anonimas

Anonimas portretas
Iš rusų vamzdžio 360-380 dol., iš bačkos 560-580 dol. , viskas sumaišoma, pritaikoma formulė ir gaunas vartotojams sąskaita, net pačiais brangiausiais laikais , kai naftos kainos mušė rekordus ( pagal sutartį rusų dujų kaina pririšta prie naftos kainos) rusų dujos tiek nekainavo. Durnių laivas, bet kažkas gerai iš durnių pelnosi.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> PARADOX Kur aiškiai ir nedviprasmiškai patreikti duomenys kokia kaina iš rusų vamzdžio ir kokia iš terminalo įskaičiuojant visus transportavimo, administravimo, suskystinimo ir daugybės kitų kaštų? Nėra ir nebus, nes pernai dujų bačka į "bačką" nunešė beveik 30 milijonų eurų nuostolių, o pensininkams, vaikams ir ligoniams pinigų NĖRA.

PARADOX

PARADOX portretas
džiūgaujam, kad kad gavom dujų "po pigiąja", ir čia pat "geroji naujiena" dienraštyje rašo, kad nuo liepos 1 d. brangsta dujos....Kaip tam anekdote PARADOX....paradox

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Pagerintas klumpius, tokį idiotą nors ant priekalo tašyk , gi skilęs ir bukas vis tiek.

Vasilij

Vasilij portretas
gayla bet draugam iš peterburgo cia labiau patinka nei gyventi rusijoj, o ju tevam isviso sunku kai eurais pencija 84 eurai su centais(cia su priedais) toks yra gyvenimas ir nesuprantu kai kuriugyvenanciu tautieciu kurie giria ta putina nors kazin ar patys zino realibe

nevykėliai vatnykai verkia kasdien

nevykėliai vatnykai verkia kasdien portretas
vatukai, tos dujos iš kito pasaulio galo yra pigesnės nei pas de'gra'dą putiną :D o jei kažkas nepatinka, tai gal patys neberemkit tos JAV pirkadmi telefonus, kompus, auto iš vakarų :DDD važinėkit lada ir skambinkit laidiniu telefu jei tokį apskritai rusynas išradęs ar bent nukopinęs :D o išviso geriausia tai į traukinį ir piriot į super rasėjos ekonomiką kalkit limonus rublių ir nereikės kiekvieną dieną verkti

vatufkė

vatufkė portretas
Ir kada mes putinistai susirinksime kartu? taip seniai ką burnoj bežiaumojau, ir savaji duočiau. Apie politiką, putiną, fašystus lietuvius pabazarintume..

asile su berete

asile su berete portretas
eik pas psihiatrą, išsivaduok nuo fobijos ir agresijos savo tautiečių atžvilgiu.Ir tik paskui rašinėk apie energetinius resursus, rinkas ir Lietuvos žmones.Man gėda prieš pasaulį dėl tokiu bukapročiu runkelių, už dyka tarnaujančių valstybininkų mafijai ir su entuziazmu lendančių nešvariems valdžiagyviams ten kur nesutenka

visiems

visiems portretas
vatnikams: kad ir kiek desperatiškai stengtumėtės, jokia sąjunga su jumis nebeįmanoma. Suprantu, rinka mūsų nedidelė, bet manipuliuoti, valdyti energetiniais ir ne tik resursais norėtumėt. Nevarkite- Lietuva ir jos žmonės turi stiprų imunitetą jūsų demagogijai, O šis terminalas- tik įrodymas kaip jūs ruskiai tyčiojatės iš Lietuvos žmonių, jo atsiradimas numušė gazpromo kainas DVIGUBAI. Rūpinkitės savo rusija, užuot mums sukę smegenis savo melu.

visiems:

visiems: portretas
tvarteliniai broileriai stengiasi-plėšosi komentuodami kokia gerovė yra SDT.Tik nelabai išeina-makaronai ant ausų nesilaiko ir iš karto krenta von:D)Ei, valstiečiai, gal reiktų priimti įstatymą kad buvusių vadžioje partijų nariai ir tie kurie taip norėjo to Indopindo,už auksines dujas tarpininkų ir pasipelnytojų gaujai mokėtų brangiau nei eiliniai žmonės?

Klausimėliui

Klausimėliui portretas
Sunku savo rusišką prigimtį paslėpti? Mažiau klaidų darykite, vatnikai

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Po kam dujos liaudžiai ???

nu nu

nu nu portretas
Kas jums nepatinka? Mūsų kumyras gali berniukams viešai pilvus bučiuoti, kodėl mes to negalime?

Anonimas

Anonimas portretas
>nu nu Nebūtina savo kvailumą demonstruoti viešai.

Algis

Algis portretas
Su tokiu pasididžiavimu apie savo paties debiliškuma rašoma...

nu nu

nu nu portretas
Ar galime mes viešai susirinkti ir pasmerkti neteisingą Lietuvos politiką? Dabar ir tik mes pritariantys Putino vedamai politikai gėjų paraduose susitinkame, pasilinksminame kartu..

pritariu

pritariu portretas
Už durnumą reikia mokėti.

to ss

to ss portretas
sakė kaina pofig-svarbu saugumas-laisvė kainuoja

Klaipėda

Klaipėda portretas
vieta kur numirėliai gali išleisti savo sovietinę smarvę.

Anonimas

Anonimas portretas
JAV dujų kainos yra maždaug du kartus mažesnės nei Lietuvoje – „Henry Hub“ šiuo metu vieną megavatvalandę dujų galima įsigyti už maždaug 9 eurus, kai Lietuvoje vidutinė rinkos kaina siekia beveik 19 eurų (įskaičiuojant ir „Gazprom“ dujas). Tačiau norint atgabenti dujų į Lietuvą iš JAV, šios gerokai pabrangsta – dujų skystinimas paverčiant jas SGD kainuoja apie 7–9 eurus už MWh, dar apie 3,5 euro prisideda už dujų gabenimą per Atlanto vandenyną bei dėl technologinių nuostolių, tad galutinė kaina gali siekti 21,5 euro už MWh.

ss

ss portretas
tai kur kaina??? PRAŠOM parašyti visa tiesa vartotojam..

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Daug populizmo, bet klausimas KIEK KAINUOS DUJOS su visais transportavimo , administravimo bei laikymo kaštais lieka PASLAPTIMI :) Baltijos šalys ir net Lenkija sutinka pirkti dujas iš SDG , bet tik rinkos kainomis :))) Taip kad galima tik priminti, kad pernai bačka mus padarė laisvesniai 30-čia milijonų eurų nuostoliu.

ha

ha portretas
Čia jankiu okupantų info: visa europa pasiuntė jankius ha ...i ir dirba su pigiomis rusų dujomis o lietuvos subinlaižos ima brangias jankių okupantų dujas kurios vartotojams kainuos 4ris kartu brangiau

...

... portretas
CHA: " ir pasiūlyti geriausias kainas savo klientams Lietuvoje bei kitose Baltijos šalyse" - tai čia MATYT kalbama apie rusiškas dujas IKI to SGD terminalo pastatymo, o kaip dabar? KIEK kartų tos amerikanskos dujos brangesnės nei norvegiškos ar tos iš Nigerijos?

to To jooo

to To jooo portretas
o koks skirtumas?

keičias

keičias portretas
okupantas keičias ir dujų smarvė

Anonimas

Anonimas portretas
Nu fufaikes au au

To jooo

To jooo portretas
Turbūt ne tperskaitei straipsnio ir puolei komentuoti, juk parašyta - amerikietiškos dujos, o ne okupantų rusų.

Anonimas

Anonimas portretas
Galima galutinę kainą su visomis transportavimo, administravimo , sandėliavimo ir taip toliau išlaidomis? Tiesa, teko girdėti, kad pernai dujų bačka LT mokesčių mokėtojams atsiėjo 30 milijonų nuostolio, ar taip?

idomu

idomu portretas
Atsiprašau, o tai dujos VARTOTOJAMS branggzzz ar pigzzz?

jo

jo portretas
idomu ar pasirases vatnyku zino kas tai buvo vatufke ir kas ir kur ja nesiojo jei nezino tai buvo darbo drabuzis ir ziemos metu juo rengesi darbinikai taigi nereikia dabartiniu zmoniu lyginti su darbininkais is anu laiku nes jie tokiems nesake jus smokinginiai

vatnykui

vatnykui portretas
mielas vatnyke, kodėl tu važinėji ne su LADA o su BMW ar FORDU? Lygiai todėl geriau mokėt kiek brangiau bet naudotis patikimu dalyku, nei pigiai ir nevykusiu

jooo

jooo  portretas
O kam jų.s brangesnės okupantų dujos

Galerijos

Daugiau straipsnių