Augančios šokolado kainos atsirito iki Lietuvos

  • Teksto dydis:

Šokolado kainas šokdinančios pasaulio tendencijos atsirito iki Lietuvos. Gamintojai ir prekybininkai neslepia netrukus taip pat būsiantys priversti pakeisti šokoladų, šokoladinių saldainių, kai kurių kitų gaminių, į kurių sudėtį įeina kakavos produktai ar šokoladas, etiketėse nurodytas kainas, rašo "Verslo žinios".

"Keletas tiekėjų - "Vilniaus pergalė", "Kalev", "Rūta", "Naujoji rūta" - mums jau pranešė, kad savo produkciją ketina branginti iki 5 procentų. Jų produktų kainos lentynose pasikeis artimiausiu metu. Tokį žingsnį įmonės motyvuoja tuo, kad visose rinkose kakavos pupelės brangsta", - sakė mažmeninės prekybos bendrovės "Maxima LT" komunikacijos vadovė Renata Saulytė.

Pasak "Maxima" atstovės, aiškesnės šokoladų kainų tendencijos turėtų išryškėti netrukus, kai bus įvertintas naujasis pupelių derlius.

Kai kurie gamintojai svarsto, kad šokolado kainos Lietuvoje smarkiau šoktelės po Naujųjų - gali kilti iki 20-30 procentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
O kas pirks? Ir taip kainos labai aukštos. Nusiperki kokį saldainį retsykiais seilei nugurkti ir tiek. Šokoladas ne duona, be jo pragyvent gali

Rimas

Rimas portretas
O po to darys akcijas, kaip ir dabar... Jie galvoja kad visi puls pirkti. Jau ir taip niekas nieko neperka. Baisu kas darosi Lietuvoje. Ir kas pazabos klanu apetita????

Galutinis vartotojas

Galutinis vartotojas portretas
O kodėl jos brangsta, tai ir neparašyta. Va tau ir žurnalistika.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių