Palygino kainas Lietuvoje ir kitose ES šalyse: skirtumai nėra drastiški

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
kokio bybio sis straipsnis reikalingas? pisa cia per visus galus visus, nx rasyt isvis?

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nežinau kaip jums,bet man,kai perskaitau teplionę ISPARDAVIMAS visuomet gaunasi IŠPIRDAVIMAS.

Euras

Euras portretas
Skverneliams nedaeina palyginti ne tik kainas Lietuvoje ir Europoje bet ir pensijas ,atlyginimus-nedaeina,niekaip nedaeina ,nors tu ką.....Praregėjo Skvernelis apie kartelinius susitarimus?/Mximos supirko parduotuves Londone,Lenkijoje,Latvijoje,persikėlėį Estiją ir moka mokesčius ne Lietuvoje.Ilgai ilgai valdžia nesuprato ,kad maximiniams tuos milijonus sunešė pirkėjai per sukeltas kainas.Ačiū nors pasakytų.Kaži Nausėda ,Skverneliai ir kt. Vilimai ir Šilėnai ir toliau giedos tą patį kad maximos negali nekelti kainų nes bankrutuos????

kaunietė Marija

kaunietė Marija portretas
Yra didelis skirtumas tarp užsieniečių ir lietuviškų pajamų .Suprantu ,kad pasiūta suknelė Ispanijoje ir ten parduodama bus visada pigesnė nei atvežta mūsų prekybininkų Iš Ispanijos į Lietuvą ,tačiau ... ,kiek kartų mūsų prekybininkai užsikelia antkainį -štai čia gobšumo problema .Jei užsienyje verslininkas susikuria verslą ,tai jis stengiasi ne tik pritraukti klientus ,bet tą verslą išsaugoti ne tik savo vaikams ,bet ir anūkams ir proanūkams .O Lietuvoje kaip dirba verslininkas ,per kokius 5m stengiasi tiek prisiplėšti pinigų ,kad užtektų laisvai pagyventi 10m ,o po penkių metų dirbtinai padaro bankrotą ,palieka valstybei skolas ir kuria kitą įmonę .Štai čia ir yra įstatymų spraga ,kad leidžia tokiems nesąžiningiems žmonėms dirbti nešvariais pinigais ,aukštomis kainomis ,mulkinti darbuotojus ,subankrotinti dirbtinai įmones ,praplauti pinigus į dukterines įmones ir steigti kitas įmones keliems metukams ,kad vėl darytų tą patį . Toks lietuviškas verslas dabar .

gal

gal portretas
uzteks zmonem pudrint smegenis juk skirtumai nedideli ziurint mafijos zvilgsniu isskyrus pensijas ir kt. vargsu ismokas.....

AKLAS

AKLAS portretas
oho, dabar gal padarysite psiaudo tyrimą apie algas ir pensijas. Kaip ten , Europoje,o,ne Afrikoje?Ir DAR PALYGINSITE- GAUJA AFERISTŲ.

kriminalizuoti lupikavimą

kriminalizuoti lupikavimą portretas
manau, kad užtektų kriminalizuoti lupikavimą ir baigtųsi tyčiojimasis iš žmonių

taip

taip portretas
pirkite kur tik norite, kur problema? Patyrinėkite kainas ir pirkite, kur norite....

Nuomone. Verslininku godumas griauna salies ekonomika.

Nuomone.  Verslininku godumas griauna salies ekonomika. portretas
Lygintojai palyginkit kainas ir zmoniu pensijas ir uzdarbius.Tada snekekite.Skverneliui ir kitiem,Atidarykite valstybinius prekybinius centrus ir konkuruokite su privatininkais.O ir manau,kad privatininkai nesupranta.Jei prekiautu pigiau tai ta pati suprekiautu.Nevyktu zmones kitur ,neisveztu euru is salies.Manau verslininkai yra salies stekentojai.Ju godumo deka zmones isvyksta.Nes statybininkas dirbdamas po 8--10 val. gaudamas 500--600euru nenori dirbti ir negali islaikyti seimu.O is kaimu vazineti po 60--70 km .kainuoja.

taip taip gefrai pamenu tuos pries 28 m. laikus.

taip taip gefrai pamenu tuos pries 28 m. laikus. portretas
Troli tu pats matyt prichvatizavai ,griebei galimai sedejai sovietmeciu siltoj komunistinej vietelej ir dabafr trolini ant konservatoriu uz tai ,kad Lietuva laisva.Juk buve vagis,siledesi svetimu gefru ir sirsta ,kad dabar yra nustumti kai kurie.

gailestis

gailestis portretas
gal tie lygintojai gali palyginti ir musu atlygi ir pensijas bet apie tai nei zodeliu neuzsiminta nes vagiu sutvej vieta tik vagims

...

... portretas
Nepamirškim kad 'konservai' jau 'otkatus' už Lietuvos pardavimą pasiėmė, dabar vyksta 'aborigenų' išvarymas iš 'kažkam pažadėtos' žemės.

Buvau siandien

Buvau siandien portretas
urmo bazej Kaune. Stai jums du kainu pavyzdziai. Kazkoks vasarinis svarkelis 135 eurai kai pamaciau kaina atrodo vos ne zaibas nutrenke.. spejau tik pamatyt ant etiketes kazka "Italy". Kitam skyriuj pas pardavejas taip vadinamose mugese sintetine palaidine 50 euru.. Va tokios ir kainos.. tas pacias Aprangas vejasi... Kraupu...

petras

petras portretas
Dekokit visoms valdzioms kurios buvo iki sios,na kolkas si bando viska sutvarkyti ir tai nepatinka zulikams pirkusiems istatymus ir tt...

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvei o kiek dar laiko mes kentėsim? Kiek galima juk matot kad mūsų valdžiai iš mūsų visų tyčiojasi mums visiems reikia vienytis kaip per sausio 13 ir prie seimo su sakiem! Nes kitaip nebus nes tie ponai toliau vogs, ir kabins mums makaronus apie gerėjanti gyvenimą!!!

lietuvė

lietuvė portretas
juokingas tyrimas .Jūs palyginkite koks yra santykis tarp lietuviškų kainų ir lietuviškų pajamų ir atvirkščiai - užsieniečių pajamų ir kainų santykį ,o tada tuos du santykius palyginkite kaip jie atrodo Lietuvos laisvosios rinkos sąlygomis ir kiek tas santykis yra protu nesuvokiamai didesnis . O dabar juokinga ,Belgijoje ,Skandinavijos šalyse ir kitose pažangiose valstybėse atlyginimai dešimtimis tūkstančių ,o kainos lietuviškos didesnės ,nors mes uždirbame tik minimumą .

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ANT PONU PATRIJOTU SĄŽINĖS DIDELIS PLAUKUOTAS UŽAUGO.O DIDELIS,KAIP KAINOS.

o kaip

o kaip portretas
su atlyginimu skirtumais? o pensiju??? ka jus bandot apkvailinti?

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Negi manote,Užnemunėje gyvena kvailiausi?Tie visi susireikšminę ponai ir ponios,vadinantys save palygintojais,imituoja atidirbantys savo algas.O iš tiesų,tai tik keletas iš armijos lietuviškų veltėdžių.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau tikrai norisi visus pasiusti po velniu, visus iskaitant ir Silena. Lygina nepalyginamus dalykus. Gerinkit zmoniu kasdienybe, sumazinkit tu besociu verslininku apetita. Spekuliacija visa tai vadinama o ne rinka. Supuves kapitalizmas sitoje Lietuvoje.

durniu laivas

durniu laivas portretas
gal tie lygintojai gali palyginti europos ir musu atlyginimus ir pensijas gal jos truputi skiriasi nuo musu ar tokios pacios

mažytė

mažytė portretas
smulkmena, Lenkijos Lidle duona 0,37e, pas mus analogas 0,69e.

888

888 portretas
Siandie suzinojau Fakta ...lietuvos kainos beveik vienodos kaip ir ES , nors ES vidurkis algu apie 2200 € , bet LT vidurkis vos vos vos 700 € ...Nu nacher visa debyliska valdzia , kaip zmonems jaustis , isgyvent ????

šiaip jau

šiaip jau  portretas
palyginkit atlygį už tokio pat pobūdžio darbą ir tada suprasit brangu ar ne

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Be shodkės palyginau ir aš.Kainų skirtumas nėra drąstiškas,drąstiškas pensijų ir atlyginimų skirtumas-4-5 kartai.

nutaise rimtas minas

nutaise rimtas minas portretas
Visokie klerkai ir viliu ir maxsiminiai vergai,bando yrodyti kad juoda yra balta.Vaziavau,isitikinau-nuo 30 iki 50 procentu skirtumas,kas LT nupiginta reklamos tikslais,to aisku neperku. Bukite geri,nemyzkite ant akiu,sakydami kad lyja

vz

vz portretas
B U K U Č I A I, tai gal palygintumėt atlyginimų ir prekių kainų santykį, nedašuto...

a

a portretas
čia nėra ką tirt viskas brangiau, mažas pavyzdėlis grįžo pažįstami iš Norvegijos vaikui šikpuodis na šiuolaikiškas galvojo Lt. pigiau tai pas mus 50eur. Norvegijos toks pats 25

Anonimas

Anonimas portretas
melavimas,sukciavimas,zmoniu apgaudinejimas- dabar iteisintas kaip laba diena,nera skirtumo,ar valdzios atstovas ar verslo aferiuga,

Vila

Vila portretas
Nereikia nei tyrimo, ES Lietuvoj brangiausia praktiskai visos prekes. Musu "verslininkai" pasizymi tokiu gobsumu, kad jiems lygiu nera visoje ES. Todel as viska stengiuosi pirkti per akcijas, nes jeigu daro tokias dideles nuolaidas, tai tik isivaizduoti galima kokius antkainius uzsideda prekybcentriai. Na, o jei yra galimybe - aosiperku uzsienyje. Ten uz tuos pacius pinigus apsiperki ir dar kelione nekainuoja (turiu omeny - pazintine). Kitaip sakant ir nauda ir akiracio pletimas.Mums "Lietuvos verslininkai" jau skamba kaip keiksmas.

Gobsumas

Gobsumas portretas
Sazines stoka!

Antanas

Antanas portretas
Ponai patriotai kur gi jūsų rūpinimasis lietuvos piliečiu gerove

Galerijos

Daugiau straipsnių