Atsiliekame: ir Latvijoje, ir Estijoje vidutinis atlyginimas didesnis nei 1000 eurų

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Daroma VISKAS kad ruso pradėtume gailėtis, jų tankų imtume laukti.

nors

nors portretas
to ruso kom ne gramatiskas bet teisus juk versle sedi socmafijos grobuonys kurie smaugia visus.....

Arvys

Arvys  portretas
Atskaičius mokesčių mes gauname daugiau nei latviai, nes pas juos jie yra dešimtadaliu didesni, bet tai juk runkelių neįdomu. Va tokiems ir yra ta mokestinę reforma, statiška gausime gerokai daugiau, o praktiškai bus tas pats. Tik tiek, kad bet kokiu atveju algos kilo ir kils ir tie kas nori dirbti tas ir užsidirbs. Na o verksniai ir vatinkos toliau atliks savo tiesioginį darbą, keiks valdžia, Landsbergį, konservatorius ir t. T.

vv

vv portretas
Na, manau sausio 1 mes aplenksim ir latvius ir estusir dar kelias šalis . Atlyginimus perskaičiuosime, indeksuosime sujungsime su darbdavio mokama sodros dalimi ir prašau: mes - lyderiai. Tik į rankas labai jau panašiai gausime... Bet girtis tikrai galėsime

Kaunas

Kaunas portretas
LITWINU SPEKULIANTAI-VERGVALDZIAI LABAI GOBSUS IR ZEMAI PUOLE BJAURYBES.

Ne valstybiniam smurtui

Ne valstybiniam smurtui portretas
Tauta nuskurdus eina rinkti Europos Parlamento narius kurie gaus 80 000 E

kaltas LansbergYs

kaltas LansbergYs  portretas
nes kolkozus sugriove ... :DDD Pajuokavau ! Seip tiek Latvija tiek Estija yra vieno miesto (sostines) valstybes. Pvz is Talino keltai i Suomija kursuoja tankiau nei traukinys Vilnius-Kaunas. Ryte zmones isplauke i darbus o vakare gryzta. Suomijoj ir Estijoj atlygis skresi 2-3 k. Taip ekonomika ir klostosi, bet musu pilkoji mase to negirdi ir nezino.

Algys

Algys portretas
Bet mes pirmaujam pagal BVP augima,algos ir pensijos pas mus daugiausiai kyla,tik niekaip nepavejam kaimynu,bet vis tiek mes greiciausi!

:)

:) portretas
Estai jau seniai toli priekyje. Kitas mentalitetas.

Anonimas

Anonimas portretas
nu pas mus 600 eu REALIAI daugiau NEBUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vartotojas

Vartotojas portretas
Jūs nedurninkit žmonių nesąmones rašynėdami. Atlyginimai ir pensijos yra viena pusė, o kainos yra kita. Parašykit apie išlaidas Estijoje ir Latvijoje. Jos ženkliai didesnės nei Lietuvoje. Nei estas, nei latvis negyvena geriau nei lietuvis.

Galerijos

Daugiau straipsnių