Atostogauti baigiantis vasarai – iki trečdalio pigiau

Specialistai sako, kad baigiantis vasarai atostogos gyventojams gali kainuoti iki trečdalio mažiau. Šiuo metu sparčiai pinga apgyvendinimo paslaugos Lietuvos pajūryje. Be to, galima rasti nemažai pigesnių pasiūlymų atostogoms užsienyje.

Paskutinės dvi vasaros savaitės yra vienas iš tų laikotarpių, kai gerokai atpinga apgyvendinimo paslaugos bei skrydžiai. Specialistai pastebi, kad tuo metu šeimos ruošia vaikus į mokyklą, o studentai ruošiasi naujiems mokslo metams, kraustosi į naują būstą. Dėl to atostogaujančiųjų sumažėja.

Lietuvos pajūryje šiuo metu galima rasti nuo dešimtadalio iki trečdalio pigesnių nakvynės pasiūlymų. Be to, šią savaitę įvažiavimas į Neringą atpigo nuo 20 iki 5 eurų.

Nespėjusiems pailsėti vasarą, tačiau norintiems vasariškų orų kelionių organizatoriai pataria pasiieškoti pasiūlymų Pietų Europoje, kur vis dar šilta, o sezonui einant į pabaigą mažėja apgyvendinimo, maitinimo bei įvairiausių pramogų kainos. Skaičiuojama, kad rugsėjį ir spalį, palyginus su liepa, savaitė atostogų gali kainuoti trečdaliu pigiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kaip su teroru toje Europoje?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių