Atliekų rūšiavime Aplinkos ministerija siūlys kompromisą

Grįžti į straipsnį

arunas

arunas portretas
Puikiai dirba Aplinkos ministerija, kuriai vadovauja "tvarkietis" V. Mazuronis, kiek daug teigiamų pokyčių...

jooo

jooo portretas
dirba iki apsidirbimo...

tvarka

tvarka portretas
kol kas rezultatai tik kalbose per tv

Sūduvis

Sūduvis portretas
Apie gamtos apsaugą ir atliekų rūšiavimą turi pirmiausia galvoti regijoniniai atliekų tvarkymo centrai. Gyventojas turi mokėti už išvežtas šiukšles o ne už orą. Būtina panaikinti rinkliavos mokestį už plotą, mokėti tik už išvežtas atliekas, tinkamai išrūšiuotas perdirbimui tinkamas antrines žaliavas turi iš gyventojų supirkti, RATcentrų tikslas turi būti tinkamas atliekų apdorojimas o ne tik PELNAS PELNAS PELNAS. Ar tinkamai rūšiuosiu atliekas ar ne rinkliavos mokestis nesikeičia, tai koks durnius turi padėti krautis pelną centrams.

Nėra suinteresuoti

 Nėra suinteresuoti portretas
Žmonės nėra suinteresuoti rūšiuoti. Tarybiniais laikais būdavo surinktuvės - popieriaus,butelių.Sako kad Vokiečiai už plastiko tuščią butelį moka 0,80 euro cento, o mineralinio vandens pilnas butelis kainiuoja apie 1, 30 euro ir žmonės suinteresuoti priduoti.

sovietikams

sovietikams portretas
o kodel siuksles turi buti superkamos? tai kaskoks jsuu geris? manau reiktu diferencijuoti siuksliu isvezimo tarfus, tiems kurie nenori rusiuoti mesti dviguba parifa nei siandien turi, o kurie rusiuoja tiems mazinti, arba aplamai atsisakyti rinkliavos pastacius konteinerius kur zmones pilnai isrusiuoja savo siuksles patys

Galerijos

Daugiau straipsnių