A.Šemeta: Lietuva turėtų išnaudoti potencialą turto, PVM srityse

Grįžti į straipsnį

eva

eva portretas
vilniaus rajonas jau moka nekilnojamojo turto mokestį 20 lt už 100 m2 kas mėnesį.greitai ir atlyginimo neužteks sumokėti visiems mokesčiams.

ieva

ieva portretas
ponui iš Briuselio vienodai šviečia, kad dirbančiam žmogui nelieka už ką pavalgydinti ir aprengti vaikus ir nors normaliai pragyventi, jis gauna šimtatūkstantinį atlyginimą, o čia Kubilius su Šimonyte rėkia kad 800lt. uždirbti žmogui yra perdaug, nesvarbu kad mokesčiai didesni negu kad žmogus uždirba

nešemeta

nešemeta portretas
važiuok iš kur atvažiavai

bbb

bbb portretas
ne nu tikrai psichas.......SUNS BALSAS I DANGU NEINA...

gele

gele portretas
Abejoju, kad pensinio amziaus ilginimas tinkamas sprendimas. O ka daryti jaunimui? Sedeti be darbo? Kodel apie tai nekalbama? Labai laukiu Seimo rinkimu. Tikiuosi, ateis valdzia, kuriai rupes ne kaz kieno rekomendacijos, o zmoniu gerove... Balsuosiu uz tvarkiecius, tik is ju girdziu naudingus pasiulymus.

viktoras

viktoras portretas
o lietuviai sako, Stalinas- Hitleris ISGAMOS,,,,, KAD ir pati letuvos zemele isgamu prigimdo..

Dundukas

Dundukas portretas
semeta ,net pati ranka neraso pavardes is didziosios raides.Ji reikia pasodinti ant minimalios algos,nes jis nesuvokia ka kalba

ANA

ANA  portretas
A.Šemeta teigia, " kad labiau apmokestinus turtą, Lietuvoje būtų galima mažiau apmokestinti darbo jėgą." (Juk per daug 650-800litų!!!) "Pagal pajamas iš aplinkos mokesčių Lietuva yra trečia tarp mažiausiai tokių pajamų gaunančių šalių ES. Tai iš esmės nulemia transporto mokesčiai (išskyrus kurą), kurie yra mažiausi ES. Lietuva yra tarp nedaugelio ES valstybių, kurios neapmokestina transporto priemonių - nėra kelių mokesčio nei transporto priemonės registravimo mokesčio"... "ateityjeLietuva galėtų išplėsti mokesčių bazę, pagerinti mokesčių surinkimo veiksmingumą, panaikinti esamas mokesčių lengvatas, išplėsti aplinkos ir reguliariai mokamų turto mokesčių taikymą"... Pacitavau,šitus A. Šemetos pasisakymus ir susidariau nuomonę, kad šitas žmogus atskrido iš kažkokios nežinomos planetos. Gal sakau marsietis? Visiškas nežinojimas, kaip gyvena Lietuvos žmonės!!! Kai gauna "kosminį" atlyginimą,šitas žmogelis nebesiorentuoja Lietuvos erdvėje... Jau nebėra žmonėms už ką pavalgyti,maisto kainos nebeįperkamos, daugybė bedarbių, begalė visokių mokesčių ir še liaudie-nauja puokštė mokesčių!!! Nužmogėjimas iki begalybės!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių