A.Sekmokas: derybų dėl VAE koncesijos sutarties baigtis - šią savaitę

Grįžti į straipsnį

Tegul pamiega uranas

Tegul pamiega uranas portretas
Baigiasi vyriausybės kadencija. Kam reikalingas šis projektas? Kas atsakys už saugumą ir kapitalo įdėjimą? Geranoriškai reikia apsispręsti, ar įmanomas dabartinėmis sąlygomis toks pavojingas projektas. Energetika neturi jokio ryšio su Visagino elektrine. Ilsisi žmonės, tegul miega ir uranas.

666

666 portretas
Lietuvos piliečius laiko už šiukšles neklausdami jų nuomonės . Matai keli nuosmaukos užsimanė statyti uždelsto veikimo bombą kuri gali sužlugdyti šalį o tikroji nauda tik aferistams bet ne šalies gyventojams kurie bus laikomi atpirkimo ožiais o tie nuosmaukos neneš jokios atsakomybės už šią aferą .

gebelsas

gebelsas portretas
Sekmokai- turi garantuoti kad jei elektra bus brangesne TU asmeniskai padengsi skirtuma...Is savo kisenes.... Tavo Sekmoke vaikai turi isiparegoti likviduoti galimos avarijos padarinius ir kompensuoti gyventojams nuostolius.... O tavo Sekmoke anukai ir ju vaikai turi pazadeti uzsiimti radioaktyviu atlieku saugojimu ir tvarkymu.... --------------------------------------------------------------- va tada suprantu tokius uzmojus.... o dabar esi kaip koks buratinas...

litas

litas portretas
jis parodė kad jis yra apvalus nulis ir nieko daugiau ,. ministras cha cha cha , greiciau zmogelis prilipes prie siltos vieteles pasipinigauti

Kęstas

Kęstas portretas
Elektrinės naudą tik vagys gaudo Sutinku su dauguma komentatorių. Rėkdami apie mistinę energetinę nepriklausomybę, valdantieji ruošiasi gigantiška korupcija apraizgytu projektu visai sunaikinti žmonių gerbūvį. Nepriklausomi bus tik pavogti ir Šveicarijoje paslėpti pinigai. O mums pagal Europos Sąjungos direktyvas reikės pirkti pigiausią rinkoje elektrą, bet nepakeliamais mokesčiais remsime tos naujos elektrinės uždarymą.

Galerijos

Daugiau straipsnių