Areštuotos „Snoro“ vadovų lėšos ir sąskaitos Šveicarijos bankuose

  • Teksto dydis:

Teismas areštavo buvusių bankrutavusio banko „Snoras“ vadovų ir savininkų Raimondo Baranausko ir Vladimiro Antonovo lėšas bei sąskaitas Šveicarijos bankuose.

Vilniaus apygardos teismas penktadienį patenkino „Snoro“ bankroto administratoriaus „Valneto“ prašymą dėl laikinųjų apsaugos priemonių R. Baranausko ir V. Antonovo atžvilgiu, pranešė teismas.

Teismas nutarė areštuoti beveik 70 mln. eurų R. Baranausko ir daugiau nei 338 mln. eurų V.Antonovo lėšų, o dar daugiau nei 92 mln. eurų - jų abiejų lėšų. Nutarta areštuoti ir abiejų buvusių „Snoro“ savininkų sąskaitas Šveicarijos bankuose.

„Snoro“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis BNS teigė situaciją galėsiantis pakomentuoti kitą savaitę.

Teismo teigimu, prašymas pateiktas, kad būtų galima nagrinėti G.Adomonio iškeltą bylą prieš R.Baranauską ir V.Antonovą, kurioje bankas bando prisiteisti iš pastarųjų daugiau nei 500 mln. eurų.

Teismo sprendimas per 7 dienas gali būti apskųstas Lietuvos apeliaciniam teismui.

„Snoro“ veikla sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, o bankroto byla bankui iškelta tų pačių metų gruodžio 7 dieną. Didžiosios Britanijos teismai užpernai nusprendė tuo metu Londone gyvenusius V.Antonovą ir kitą buvusį „Snoro“ akcininką Raimondą Baranauską išduoti Lietuvai, tačiau pastarieji iš šios valstybės dingo ir dabar slapstosi Rusijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ASDF

ASDF portretas
saskaitos buvo sveicaru isaldytos-dabar bus konfiskuotos,galas VAGIMS

Nul'ė

Nul'ė portretas
Po 7 metų uždarė sąskaitas :) Anekdotas

tai

tai portretas
kas dabar disponuos pinigais? gal vasiliauskas ar simonyte valstieciams kazin ar liks ir dalins ko gero tie dalintojai kurie ir /dalino/ tik nezinia kam ir kur o pensininku indeksavima sulauksime Dievui padejus AA
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių