Ar prekybos centre galima ragauti maisto produktus?

Grįžti į straipsnį

Asss

Asss portretas
Savanaudziams , kurie ragauja tikrai ne po viena ...ir dar brangiausius saldainius ir pan . TOKIEMS DRAUDZIAMA ...reikia nebut kiaule, kad apsiest uz dyka , bet nusipirkt kad ir keleta saldainiu . Nenubiednesite

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip reikes elgtis prekybos centro administracijai, kai, tarkime, toks valgytojas, prekybos centre "prisiragaves" neplautu vynuogiu ar nektarinu, namie apsividuriuotu? Tada atbeges skustusi, kad pasidare bloga nuo jusu produktu, dabar reikalauju kompensacijos bla bla bla...Ne taip viskas cia paprasta...Ir nereikia cia dejuot, kad is bado ateina i parduotuves pavalgyt. Matosi is tolo dazniausiai, kas ko ateina, ir tokius nuolatinius ragautojus prekybos centru darbuotojai pazista tikrai neblogai. Busiu nepopuliarus, aisku, bet tokia jau tiesa.

...

... portretas
Kada į PC imsit įleidinėt pirkėjus tik su antsnukiais?

Milda

Milda portretas
Žinau vieną ponią, kuri ne vargšė, bet mielai valgo prekybiniuose centruose tai kas jai nepriklauso

Jadzė.

Jadzė. portretas
Nuskurdinot Lietuvą iki tiek,kad tie ,kurie neišvažiavo ,bėgs į centrus pavalgyti. Ir ką-iš burnos mums ištrauksite !? Pabandykit patys iš tokių pensijų pragyventi....Padarėte Lietuvą skurdžiausia šalimi . Tik ne jums mus moralizuoti.

Kauniečiai.

Kauniečiai. portretas
Ne iš gero gyvenimo žmonės taip elgiasi. Prekybos centrai tegul paskaičiuoja kiek legaliai pavagia iš mūsų užkėlę tokias kosmines maisto produktų kainas !

Anonimas

Anonimas portretas
o kam jus perkate cia ar nera kitu parduotuviu.

taaaaip

taaaaip portretas
mūsų vergų šaly žmogui negalima nieko

Galerijos

Daugiau straipsnių