Ar galima parduotuvėje suvalgyti saldainį?

  • Teksto dydis:

Neseniai per Lietuvą nuvilnijo skandalas, kai parduotuvės apsauginis užsipuolė pirkėją, parduotuvėje suvalgiusį saldainį. Kaip sako Prekybos įmonių asociacijos vykdomasis direktorius Laurynas Vilimas, tokioje situacijoje reikia vadovautis protingumo kriterijumi.

„Parduotuvė iš principo yra vieta, kurioje įsigyjamos prekės vartoti vėliau. [...] Tačiau didelis ar mažas prekybininkas pasirenka individualiai, ar toleruoti tokį pirkėjų elgesį“, – pabrėžia L. Vilimas.

Pasak jo, dažniausiai remiamasi protingumo kriterijumi ir už vieną paragautą uogą, riešutą ar saldainį niekas neturėtų pirkėjų bausti. Komentuodamas incidentą, kai apsauginis prekybos centre užsipuolė saldainį suvalgiusį pirkėją, L. Vilimas pabrėžė, kad iš šios situacijos prekybininkai turėtų pasimokyti.

„Tai yra geras pavyzdys tuo, kad tikrai turėtų susirūpinti prekybininkai, dirbantys su apsaugos darbuotojais. Jų supratimą reikėtų labiau integruoti į visos parduotuvės požiūrį į klientą ir nekelti tokių situacijų“, – sako jis.

Plačiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa tokia

tiesa tokia portretas
Siek tiek mesos,surio,desrytes atsikasti,paskui sausaini,saldaini,dar gali ir pieno ar pepsi atsukti ir VALIO einu namo.visko paragauta ir pirkti nereikia, Bausti negalima,nes as tik ragavau.Nes as gudrus ar naglas??????

o šiaip jau

o šiaip jau portretas
kaip manot kodėl kainos kyla ne dienom, o valandom? Nes niekas nemato nieko blogo suvalgyt saldainį, sausainį ar dar ką ir už tai nemokėt. Nejau manot, kad trūkumus kažkas nurašo į nuostolius, aš taip nemanau.

LR

LR portretas
Lyda nemelok,Bergene greitai atsidursi pas apsaugini,nes ten tai skaito vagyste!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių