Apsisprendė: vaiko pinigus mokės visoms šeimoms

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį oficialiai pristatytame Vyriausybės priemonių plano projekte numatoma visiems vaikams mokėti vadinamuosius „vaiko pinigus“ bei suteikti paramą jaunoms šeimoms, įsigyjančioms pirmąjį būstą ne didmiesčiuose, rašo portalas delfi.lt.

Priemonių plano projekte Vyriausybė numato užsiimti finansinių paskatų ir paslaugų jaunoms ar vaikus auginančioms šeimoms plėtra.

Kaip rašoma dokumente, dar per šiuos metus numatoma sukurti ir įteisinti išmokų vaikui („vaiko pinigų“) visiems šeimoje auginamiems (globojamiems) vaikams sistemą“.

Iki kitų metų antro ketvirčio numatoma įteisinti finansinę paramą įvaikinusioms šeimoms, nepaisant vaiko amžiaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to nu

to nu portretas
Nieko už dyką negausit, per mokesčius sumokam už tai.Čia koks tai komunistinis perskirstymas - iš dirbančiųjų atimti ir kitiems atiduoti? Valio - pašalpiniai dar labiau klestės.

to taip

to taip portretas
O jūsų rašliavą dar šlykščiau skaityti - mat duoda meilę, šilumą - bet ne už dyką- už nemažus pinigus( iš dirbančiųjų kišenės). Mano nuomone, tai pats šlykščiausias biznis. O vaikai, aišku, kad skiriasi- kur auginami tvarkingų, dirbančių tėvų, o kur pašalpinių, pasileidėlių girtuoklių. Ką jie mato, kaip keičiasi sugyventiniai? Tai tokie ir patys išauga - nuo 16 metų gimdo, kad gauti pašalpų, net nežino, ką tai reiškia dirbti - sako- neapsimoka.Bet pašalpas ir globas tai greitai susitvarko, skaičiuoti dykai gaunamus pinigus gerai moka. Mano nuomone, vaikai nekalti, kad gimsta asocialiose šeimose, bet kalta ta valdžia, kuri sukūrė tą pašalpinių ir globėjų sistemą ir skatina gimdyti dėl pinigų - tai taip ir atsiranda tie nelaimėliai. O reikėtų iš blogai prižiūrinčių vaikus tėvų priteisti alimentus tų vaikų išlaikymui, kaip mat baigtųsi tas vaikų gamybos biznis.

Nu

Nu portretas
Ko burbuliuojat? Dziaukites kad gausit, o ne patiems reikes susimoket uz vaikus
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių