Apklausa: reguliariai apsipirkti į Lenkiją važiuoja dešimtadalis lietuvių

  • Teksto dydis:

Reguliariai apsipirkti į kaimyninę Lenkiją važiuoja apie 9 proc. Lietuvos gyventojų, rodo antradienį paskelbti apklausos rezultatai.

Naujienų portalo delfi.lt užsakymu atliktos apklausos metu gyventojų teirautasi, ar jie važiuoja apsipirkti į Lenkiją.

58,1 proc. pasirinko atsakymą „ne ir neplanuoju“. 11,4 proc. nurodė, kad į Lenkiją prekių yra važiavę kelis kartus, 7 proc. pasirinko atsakymą „1-2 kartus“. 8,7 proc. nurodė, kad į Lenkiją apsipirkti važiuoja reguliariai. 13,1 proc. apklaustų gyventojų teigė niekada nevykę į Lenkiją apsipirkti, tačiau planuoja tai padaryti.

Portalo delfi.lt redakcija BNS informavo, kad visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ sausio 17-25 dienomis apklausė 1010 respondentų nuo 18 iki 75 metų.

Ekonomistų teigimu, kai kurios prekės Lenkijoje pigesnės nei Lietuvoje dėl mažesnių mokesčių ir masto ekonomijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje šiuo metu 2 aktualijos, praktiškai skandinančios bet kokias kitas naujienas: apsipirkimas Lenkijoje ir Kildišienė. Nei viena nei kita nėra kažkuo išskirtinai prasminga. Gaila. Degraduosime su tokiu smegenų pudrinimu.

As

As portretas
apklausia zmones is Vilniaus kurie nevaziuoja nes toli,paklauskit is Marijmpoles ir apilinkiu tai bus kad niek i Lt tinklus neina,Cia kaip su lt statistika kuri nemato brangstanciu prekiu ir aiskina kad viskas pinga,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių