A.Kubilius: sutartis su „Hitachi“ – po akcininkų sutarties suderinimo

Grįžti į straipsnį

Lietuvos zmones

Lietuvos zmones portretas
uz sita, 21am Lietuvos vyriausybes didziaja afera, pasirasyti sau mirties nuosprendi gali tik psicinis ligonis arba Lietuvos visuomenes priesas,ruosiantis uz Fukusinos reaktoriu pasirase ,gauti solidzia sumele ir namus pasistatyti uzsieny,o po ju ,musu Tevynej-nors ir tvanas,bet isidemekit tie ,kurie kuria tokius planus ir ruosiasi eilini karta prasukti afera ir pasipelne buti ramus,-tai neiseis,liaudis nesutinka deti seno Japonu reaktoriaus ,kuris net nuo padidintos saules spinduliuotes ,gali uzsidegti,liaudis tik uz pati naujausia reaktoriu ir uz jo pastatyma,vyriausybe atsiskaitytu su plutoniu,kurio prigamino buvusi Ignalinos atomine,zmones i skolas ateiciai nesutinka lysti,jus tai isvaziuosit ,prisivoge,o mes liksim ir musu vaikai privales moketi uz jus-"ponai", bet to nebus, man tik idomu kodel tyli Kuolys ir visas jo zymiu zmoniu sarasas,mergaites neapgyne,del seno reaktoriaus tyli,tik aciu kad nors svieseliu prisegiojo kalnus ,zodzio -TIESOS , bet neuzmirskit del ko kovojat: del mergaites ir visu vaiku nuo pedofilu ginti ,ir turetumet pridet lozunga-"pries sena atomini reaktoriu ,statant Lietuvoje atomine,tik naujausias reaktorius tinka Lietuvai! "Tai neuzmirskit,ponas Kuoly ir jusu nepartinis sarase,jei norit buti isrinkti i seima,nes manau,Neringa kovos uz tai ,nuo ko is pradziu ir pradejo-- pries pedofilus ir issigimusia Lietuvos sistema,kartu ir pries atomone afera!!! Skaitykit Karsta komentara ir zr.video su Gorienes interviu!

Biznio projektai

Biznio projektai portretas
Šios elektrinės tikslas - akcinis kapitalas. Negražu svetimus piliečius išnaudoti ir kurti biznio projektus. Lietuviams netinka kišimasis į kitų šalių žmonių reikalus arba jų išnaudojimas, nesusikalbėjimas, išdavystės. Akcijas gali surinkti ir nieko apie įmones nesuprantantis žmogus. Kam reikalingos tokios nesąmonės? Reikia orientuotis į poreikius, į elektrinės naudingumą. Nuotolinis atominis bendradarbiavimas sukelia pavojų Europos ir Azijos gyventojams.

Rimas

Rimas portretas
Mėžt visą seimą lauk, pripuvę, dvokia per visą Lietuvą.

Kęstas

Kęstas portretas
Atominė elektrinė neišlaiko konkurencijos su skalūnų dujomis, nes šių dujų yra tiek daug ir jos yra tokios pigios. Amerikiečiai pirmieji įvaldė skalūnininių dujų technologiją. Tuo tarpu lenkai yra labai proamerikietiški, todėl jie leidžia Lenkijoje išgauti skalūnų dujas. Be to, Lenkijoje turima pakankamai vietos ir panaudotam vandeniui. Tuo tarpu branduolinę energetiką vėl siekiama įkraustyti į Lietuvą dešimtmečiams. Atominei elektrinei prisieina konkuruoti su pigia skalūnų dujų energija. Ar nors vienas atomo entuziastas apie tai pagalvojo? Pasak ekonomisto R.Kuodžio, nemažai vandens nutekėjo nuo "LEO" skandalo laikų, per tą laiką galėjo atsirasti argumentų, kodėl atominės elektrinės nebereikia. „Nebuvo tuo metu nei fukušimų, nei skalūnų dujų revoliucijos. Tuo metu alternatyvos, žaliosios technologijos dar buvo gana brangios. Dabar remtis 5 m. įstatymu darant tokį sprendimą? "LEO" buvo papokštavimas“, – teigia R. Kuodis. Panaikinkime apmokestinimą vėjo,saulės, biokuro ir kitiems atsinaujinančios energijos šaltiniams Lietuvoje. Laikas įžengti į 21-ąjį amžių visai mūsų tautai. Kai kurie A.Kubiliaus šalininkai teigia, kad skalūnų dujos neišlaikys konkurencijos su atominėmis elektrinėmis. Vėlu spėlioti. Jau išlaiko. JAV gamina milžiniškus kiekius skalūnų dujų. Tos dujos yra pigios. Todėl nebeapsimoka statyti branduolines jėgaines. Naivu nematyti revoliucijos, kuri vyksta JAV energetikoje, bei manyti, kad tai neateis į mūsų kontinentą. Arba jūs, atomo šalininkai, esate asilai, kokių reta pasaulyje, arba antirusiški savižudžiai, traukiantys paskui save visą Lietuvą, įskaitant motinas ir vaikus. Bet kokiu atveju jūsų vieta yra psichiatrinėje.

Niekų niekai

Niekų niekai portretas
Niekų niekams nieko nereikia.

YES

YES portretas
Kaip ten bebūtų, bet atominė bus pastatyta, jeigu socdemai sudarys naują Seimą, pamatysyt kaip statys pasiraitoja rankoves ir girs Kubilių, kad šis pradėjo statybas.

Galerijos

Daugiau straipsnių