A.Kubilius sako matantis galimybių didinti MMA, I.Šimonytė abejoja

Grįžti į straipsnį

Supraskit išeit

Supraskit išeit portretas
Namo, namo, biznieriai namo, Supratot ateit, supraskit išeit! Nieko gero čia nebus, Lietuva visai pražus. Oi, kaip sunku, kaip baisu, Kai nėra rimtų žmonių!

nu

nu  portretas
ir ka manot,, as raseu kad ,Kubilius pats nesugeba blaivei mastyt,jam visvien reike pasitart su Simonyte,tu ponuli gereu nerustink savo tautos nes tikrai paskutinius plaukus nupes jau geriau padidink atlyginimus ,ismusu neatimsi per anstolius jokio turto,,,,mums reiks moket mokescius ,kuriuos tu jau padidini per metus 3-4 kartus,,mastyk ka sneki,bet nenusisnekek kad galima isgyvent kad ir is 1000 litu,su kainu posiutpolke nezaisk,patruks tauta ,gausi cypei pasedet uz genocida...

konsrvatorius

konsrvatorius portretas
Na tu Kubiliau nupezes ar tik apsimeti ,daugiau nei pusė darbuotojų gaunančių minimalų atlyginimą gauna antra tiek i delną be jokios apskaitos ir be mokesčių .O tie kurie nenori darbuotojams moketi nors ir galetu bent dvigubai piktsnaudžiauja esamu minimu ir lobsta sąžiningų žmonių sąskaita.Kiek atkristų pašalpų gavėjų ir kitų kompensacijų bei išmokų.biudžetas ne sumažėtų o papilnėtų..

kristina

kristina portretas
nedidinkit palaukit kol visi išvažiuos

gebelsas

gebelsas portretas
kaip du policininkai... tardytojai.... vienas blogas ir piktas... o kitas geras..... nekvaili tie runkeliai Qubiliau..... gi jus viena šaika....

copi

copi portretas
Tiesa vis tiek išlenda ir sužinom, kas yra kas. Nors ir kiek stengėsi visokie enkavedistai ir kitoks brudas apipilti pamazgom, gerbiamą profesorių, ne visi tuo tikėjo, tiesiog juto širdimi, t.y. mokėjo atskirti pelus nuo grudų. Viskuo kaltino Lanzbergį, o patys parazitai kur galėjo ten kenkė (pvz-runkeliais jis ir pavadino tuos prisitaikėlius ir parsiduodančius, be sąžinės, o tada anie- atsieit -liaudį taip vadina. Matot gi kaip jie juoda verčia balta ir atvirkščiai, todėl turi jausti širdimi, nes šitie iškrypėliai labai pavojingi, nes jie kerta per jausmus.

patarimas

patarimas portretas
Kubyyliau, skelbk karą pedofilam, antraip tavo partijai galas- tikrai niekas nerinks

aritmetika

aritmetika portretas
Kuo didesnis MMA, tuo maziau reikia moketi pasalpu ir kompensaciju. Susitaupo simtai milijonu. Apie tai ta kutvela net nesusimasto. Is jos ekonomiste kaip is mano dieduko kosmonautas.

kosmose

kosmose portretas
gal jus iseikite is tu ministeriju i gatve ir pasiklausinekite darbininku uz kiek jie dirba. Surasti kvaili kuris dirbtu uz MMA 800 Lt ant popieriaus 8 val., tai reikėtų gerai pavargti. Uz tokia alga "dirba" tik tokiuose darbuose kurie yra popieriniai arba ten kur slepiami mokesciai. Dar geresnis bajeris idarbinti uz 800 Lt 0.75 etato. Arba jus visiski naivuoliai, arba nenorite sustabdyti seselio.

laborantas

laborantas portretas
laboranto alga dabartinis minimumas, tad laborantui atrodo , kad tai afigieni pinigai, todel jis daugiau 800 nemoka suskaiciuot

sdgch

sdgch portretas
Vagių šalis nieko naujo

Jusu didenybe

Jusu didenybe portretas
ponas Andriau nuvaziuokite i europos betkuria sali ir paziurekite kaip ten gyvena zmones ir kokie ju atlyginimai.Uzsisedejote minkstoje kedeje ir nebeislipate is jos .Suraskite nors viena tokie europos sali ,kur butu engemi duokliu ir lazo zmogus.Turint rankose valstybes vaira reikia ji moketi vairuoti i prieki, o ne i lankas.

Galerijos

Daugiau straipsnių