A.Kubilius: nedarbo pašalpas mokant „Sodrai“ - daugiau tvarkos

Grįžti į straipsnį

OBANA

OBANA portretas
DABAR VIETOJE ZODZIU BL... KU...VA... SAKAU-KUBILIUS !!!

666

666 portretas
o nuosmaukos mano pasiūlymus realizuoja

as

as portretas
mazinti reikia tas ismokas, nes daug lodoriu tycia neina dirbti, nes jiems darbo birza moka, nes jiems kompensuoja sildymus, taip ir auga lodoriu karta

na

na portretas
šiandien prajuokino viena moteriškė gyvena visi 3 šeimos nariai iš pašalpų. Sako atėjau invalidumo, nes gyventi reikia. Sūnus baiges universitetą iš sodros išmetė, nes už 1500 atsisakė dirbti. Klausiu tai ką valgot jei nedirbat: atsakymas svolačiai dar tikrint atėjo. Kažko nedavė nesupratau tik ko, nes namą turim ir vyras Invalidas taiso mašinas. Anekdotas. Sūnus neėjo dirbti. Klausiu tai savo reikmėm paną nuvest kavos išgert ir prez... reikia. Mama aš jam duodu. Mama niekur nedirba. Na geresnio anekdoto nesu girdėjusi.

kristina

kristina portretas
niekas nenori dirbti ir nedirbs, kol dirbantysis bus taip žeminamas, reiškiasi tu dirbk ir mane išlaikyk. Nu aš tai jau neisiu, man geriau namie būti, o kam aš turiu dirbti lai patys dirba. Man ką moka užtenka, nes namie aš siuvu dirbu pilnu pajėgumu. O kas juos išlaikys, kaip visi išvažiuos protingi ir darbštūs, o liks taip mąstantys?

Galerijos

Daugiau straipsnių