A.Kubilius: MMA didinimas turi būti siejamas su ekonomikos augimu

Grįžti į straipsnį

LR gyventojas

LR gyventojas portretas
Ar didinant kainas paslaugoms ir prkėms nereikia atsizvelgti į gyventojų galimybes.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kodėl nieko nekalbama apie bazinės algos atststymą į prieškrizinį dydį biudžetinėse įstaigose dirbantiems žmonėms? Gi energetikų kainos pakilo ir dar žada kilt.

kubiliaus draugas

kubiliaus draugas portretas
klausikyt neismanelei kada busit premjerais galesit reikst savo nuomones o dabar kubilius premjeras ir leiskit jam pacem sprest kaip valdyt lietuva jai kas nepatinka sienos atviros prasau i europa darbo pilna priprato visi veltedziaut ir nieko neveikt o atliginimu s jiems didink,

Gilus prieštaravimas

Gilus prieštaravimas portretas
Tokia samprata nepagrįsta nei ekonominiu, nei socialiniu požiūriu. MMA skirti smulkmėms. O kur darbo žmonija, inteligentija, mokslo ir kūrybos darbuotojai?

Benas

Benas portretas
Is bet kokio padidinimo didziausia nauda tures nieko neveikiantys , tik vogimu uzsiimantys valstybes tarnautojai, nes jims atlyginimai padides po kelis simtus. Tai nuskurdins biudzeta, o ju atlyginimai ir taip nepagristai dideli. Butina keisti tvarka pries tai.

siulau

siulau portretas
susieti su kubilo subines plociu, ar svoriu... nepamirskit ir lansbirbio...

666

666 portretas
jis tikras vargas Lietuvai ,. Norėčiau jo paklausinėti apie ekonomiką - sudyrbčiau kaip mažą vaiką . Straipsnio pavadinimą galima prilygint : mma niekada nesikeis jus visuomet busit ubagais ir už paprastą fizinį darbą neuždirbsit tiek kad turėtumėt gyvenimui o ne pragyvenimui , planas paprastas kad ubagai greičiau išmirtu neturėdami pajamų tiek vaistams , gydymui , vaikų mokslams , advokatams , ir kitiems puikiems siekiams patraukiant valstybės tarnautojus baudžiamon atsakomybėn už aferas ir kenkimą šaliai , . Ir galiausiai jei padidins mma pakils ir valstybės tarnautojų atlyginimas o tai darys didžiuli poveikį ekonomikai , nors jis jau ir taip daromas pvz: vienas turi milijona o 100 bedarbių turi litą - vienas nusiperka visko kad jam užtenka 100 metų o 100 bedarbių nieko , --- tai kokia iš to nauda ? jei pirkiniu vienetas simtui metu , o jei 101 pirktu o ne vienas tuomet tikroji ekonomikos nauda gaunas . Bet nusikaltėliai prieš 21 metus sugalvojo nusikaltėlišką konstituciją o kaip už ją kas balsavo ir kaip balsus skaičiavo vienas dievas težino bet matom kad ji apvaginėja šalį ..

666

666 portretas
va cia kaip tik tinka straipsnis is kaunodienos : Miškuose pūva biokuras – beveik pusė tiekiamos šilumos vertės

mma gaunanti

mma gaunanti portretas
Tegu PONAS Kubilius pagyvena nors tris mėnesius iš MMA ir sužinos ką reiškia baimės faktorius...Rinkimai artėja ponai ,jūsų ėjimas su 50lt tikrai ne koks.

SKAITYKIM UBAGAS

SKAITYKIM UBAGAS portretas
Ponas kubiliau MMA turi buti priskaitomas su vyriausybes aparato didejimu ir ju algu didejimu, MMA turi buti didinamas kai valstybes negeri ponai iesko sau naudos ir bando isspausti paskutini siula is ubagu..... pvz anegdotas. : geria vyrai bare ir gincijasi kuris stipresnis, kas isspaus is citrinos daugiau sulciu. vienas isspaude 0.3 stikline kitas 0.4 stiklines - ir staiga ateina vienas kudas vaikinukas labai kudas. - sako galima as pabandysiu.. pirmyn sako geriantieji. Jis susirinko visasa ispaudas ir ispaude dar viena pilna stikline. Vyrai klausia kas tu toks ? As esu mokesciu inspektorius. Kas pasakys kad is musu ubagu negalima taip dar spausti sulciu????

nu

nu portretas
kad jy velniai nujotu ypragara ,uz jo tokes sapaliones,jam tai bepigu imti po bele kiek,gerai kad nepasake kad reik su simonyte pasitart,,,but isvis nonsensas

rinkejas

rinkejas portretas
Taigi, klausykit gerbiamas Premjere - kodėl Jūs toks nenuoseklus? VIs kalbat, kad Jūsų dėka Lietuvoje jau viskas gerai, ir taip gerai, kad 2014 m. reikia įsivesti eurą. O kai reikia didinti atlyginimą, Jūs kalbate, kad ekonomika Lietuvoje blogai auga...Tai kada Jūs teisus? Pasakykite aiškiai savo rinkėjams vieną kartą....

laura

laura portretas
padidinus algas Lietuvos gyventojai gales sau daugiau leisti ir taip pageres pinigu inflecija.

Galerijos

Daugiau straipsnių