A.Kubilius: D.Tuskas teigiamai vertina Visagino projektą

Lenkijos premjeras Donaldas Tuskas teigiamai vertina Lietuvos energetinius projektus, sako Lietuvos premjeras Andrius Kubilius.

„Lenkijos premjeras, kalbėdamas oficialių diskusijų metu, išsakė taip pat pozityvią nuomonę apie Visagino projektą, įvardindamas, kad tai - svarbus Baltijos valstybėms projektas“, - radijui „Znad willi“ penktadienį sakė A.Kubilius.

Jis taip pat pabrėžė, kad D.Tuskas pozityviai vertina tai, jog aiškėja visos teisinės projekto realizavimo galimybės.Pasak premjero, Lenkijai yra aiškiai pasakyta, kad jos įmonėms durys dalyvauti Visagino projekte lieka atviros.


Šiame straipsnyje: VAEDonaldas Tuskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
būčiau kitos šalies pilietis ir jei sužinočiau kad atsirado durnių šalis kuri sutinka statyti pas save atominę elektrinę ir dalį jos atiduoti mano šaliai aišku už mano šalies pinigus TAI AŠ IRGI APSIDŽIAUKČIAU IR PRITARČIAU KAD ATSIRADO TOKIE DURNIAI ir dar kokie durniai kai jų šalį palima pervažiuot per 5 valandas

Kęstas

Kęstas portretas
Kubilius bando lenkus suvilioti lietuvišku atomu. Realiai Grybauskaitė negali net draugauti su Lenkija. Landsbergio-Kubiliaus- Degutienės partija yra atvirai fašistinė, niekinanti ir skriaudžianti mūsų kaimynus lenkus ir rusus. Jų pakurstyta fašistinė isterija užplūdo šalį. Viena Grybauskaitė to nepakeis. Turime fašistinį režimą be fašistų tvarkos. Hitlerio laikais Degutienei liūdnai baigtųsi pagalba vyrui ir sūnui, apvogiant pensininkes, nusipirkusias Snoro investicinius sertifikatus. Rusija liko už Europos Sąjungos ribų. Mus gina NATO naikintuvai. Kodėl mūsų valdžia naudoja pasenusį baidymą rusais, kad įpirštų nuostolingą ir dėl žmonių klaidų tautos išlikimui pavojingą atominę elektrinę?

gebelsas

gebelsas portretas
taip teigia Kubilius...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių