A.Kubilius: be lankstesnių darbo santykių verslas nekurs darbo vietų

Grįžti į straipsnį

kubiliau

kubiliau portretas
sikau as ant tavo vergoviniu darbo vietu

A

A portretas
Kalba apie darbo vietų kūrimą o siūlo priešingas priemones, nes atostogų trukmės mažinimas , atleidimo supaprastinimas ir išeitinių pašalpų sumažinimas tikrai darbo vietų nepagausins.

666

666 portretas
kol tokie kubiliai ir kiti seimo nariai valdzioje nieko lietuvai ir sau gero nelaukit .

Hm

Hm portretas
Civilizuotose valstybėse kažkaip ir be "lankstesnių", kitaip tariant, vergiškų darbo santykių susitvarkoma...

rj

rj portretas
na ko is to debilo kubilo daugiau tiketis .darbdaviai tai aisku dziaugtusi ,jei darbininko snukis nepatiko tai nieko neaiskines gali ismest kaip muse is barsciu

Genijus pataria

Genijus pataria portretas
Daugiausia darbo vietų būtų sukurta, jei darbuotojai dirbtų po 20 valandų per parą ir užmokėtų darbdaviui už tai, kad tas jiems leidžia dirbti.

gebelsas

gebelsas portretas
Kubiliau- o va vokieciai kaip tik trumpina darbo savaite.... taip atsiranda daugiau darbo vietu...

Kęstas

Kęstas portretas
Per dešimtmetį slaugytojų Lietuvoje sumažėjo 10 tūkst. Kaip slaugytojai neemigruos, jei Lietuvoje aukščiausios kvalifikacijos slaugytoja gauna vos 1,5 tūkst.litų už pragarišką darbo krūvį ir nemalonias darbo sąlygas. Palyginimui: už prastesnę kvalifikaciją ir padorias sąlygas Danijoje mokama apie 7-8 tūkst.litų. Tai yra pagrindinė Lietuvos liga. Mes nepajėgiame sulaikyti kvalifikuotus žmones. Nerinkime tų, kurie negali nieko konkretaus pasiūlyti tame, kas mums svarbiausia.

lietuvis

lietuvis portretas
kokias lankstesnes geriau darbuotoja ismest nieko neklausus kokios dar iseitines ir atostogos spirt lauk ir viskas tokia turi but sunu vieta kurie uzdirba jum pinigus ir jus maitina

Galerijos

Daugiau straipsnių