„Achemos grupė“ atsisako planų statyti terminalą

Koncernas „Achemos grupė“ kol kas atsisako planų statyti savo suskystintų gaminių dujų terminalą, praneša Lietuvos radijas.

Anksčiau tokį terminalą Klaipėdoje planavusio statyti koncerno prezidentas Arūnas Laurinaitis sako, kad Lietuvai užtektų vieno terminalo.

„Uostui arba Lietuvai užtenka vieno terminalo. Mes tada sakėme, kad esame pasiruošę investuoti ir prisiimti riziką kaip privatus investuotojas, eidami kartu su Vyriausybe. Kadangi valstybė yra turtinga ir pasakė, kad privataus investuotojo nereikia ir nereikalingos lėšos iš verslo, mes tuo džiaugiamės“, – teigia A. Laurinaitis.

Anot A. Laurinaičio, „Achemos grupė“ savo terminalą statytų, tik jeigu valstybė nuspręstų, kad jai tokio terminalo nereikia.


Šiame straipsnyje: Achemadujų terminalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Dujos pinga. Negirdėjot, kad Achemai dujos atpigo? Kubilius išdavė Lietuvos interesus rusams, užtardamas jį papirkinėjusią Achemą, todėl rusai paleido kainą iki rinkos lygio. Atomo energija neišlaikys konkurencijos su dujomis. Europos Sąjunga privers demonopolizuoti energetiką, todėl bendroje rinkoje brangiai pardavinėti neišeis. Galėsite jūs, rusai ir baltarusiai susikišti tas stambias radioaktyvias detales sau į šiknas. Malonumas neišpasakytas. Šildo, nereiks nei leisti dujų į kelnes.

666

666 portretas
nieko jus nesuprantat , ismokit suprasti kas yra blefas kaip to papraso ruseliai o kodel jiems reikejo sito blefo ir kad ltu vyriausybe juo patiketu ir atsisakytu palnu , cia ir nesunku suprast jei zinai visas sutarciu detales . na ir dar tam tikro manipuliacijos su mokesciais .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių