A.Butkevičius: iš Lietuvos emigruojama ten, kur progresiniai mokesčiai

Grįžti į straipsnį

lalaila

lalaila portretas
A.Butkevičius pareiske: „Bus kovojama su emigracija." Prajuokino. Reikia ne kovoti, o zmonems uz darba moketi tiek, kad mintis emigruoti net nekiltu. Jeigu Lietuvoje vidutinis atlyginimas butu bent 4000lt, o MA 2500lt., su emigracija "kova" butu baigta.

Butkevičiui

Butkevičiui portretas
Nu jo tik tie mokesčiai yra milijonieriams o ne tokiems ubagams kaip mes. Tie milijonieriai savo ruoštu emigruoja ten kur nėra jiems padidintų mokesčių. Nematau jokio reikalo apiplėšinėti žmonės. Užsidirbo? Mokesčius sumokėjo? Nu tai lai turi tuos pinigus nors ir milijonais. Kišenėje tų pinigų nelaiko, vistiek jie per kitus mokesčius į biudžetą eina.

W

W portretas
Vėl kovos ? Turi būti normalūs atlyginimai. Darbo vietų vargetos taip pat nesukurs. Jas turi kurti milijonieriai ir investuoti savo pinigus. Bet jie šito nemoka, nemoka ir konkuruoti rinkoje.Žmogus gali tik dirbti, jeigu yra darbo.Ne, šitie dar pasakų pasaulyje.

Ar jis

Ar jis portretas
durnas,ar neėdęs.

klaipedietis

klaipedietis portretas
Ko cia prisiknisot prie to zodzio"kovot".Taip dabar reiks "kovot",tai yra kelti algas,pries turtuoliu nora,nes su turtuoliais kitaip negalima,busi geras ant sprando atsises.

Dūbeltas

Dūbeltas portretas
tikrai kvaištelėjęs.

5-am

5-am portretas
Runkeli,ar Klaipėdoje visi tokie debilai?Kiek klasių baigei?Įtariu,kad dirbi nekvalifikuotą darbą.

Butkevičiau

Butkevičiau portretas
Bet gi iš Lietuvos dauguma emigruoja tie, kuriems progresiniai mokesčiai dzin. Jie dirba ne pačios aukščiausios kvalifikacijos darbus ir jų tie mokesčiai neliečia, nes jie ne elitas tuose kraštuose. Man taip atrodo. O kai prakunta, ir ima grėsti didesni mokesčiai, tada tautiečiai pagalvoja apie namus.

ji

ji portretas
nereikia kovot su jokiom emigracijom.Kol prestizas bus privilegijos bedarbiams,tol norintys dirbt negales isgyvent.Ir visai nesvarbu jokie progresiniai mokesciai,jei isgyvent savam keaste neimanoma.

Galerijos

Daugiau straipsnių