A.Butkevičius: „Hitachi“ neatskleidžia, kiek akcijų AE ketina valdyti

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Kokia nepagarba komunisteliams! Japonai neinformuoja! Kas tu toks? As tau nesakyciau ir kada kojas ruosiuos plauti, kad nepridergtumei i vandeni. Skubiai kviesk Ministru kabineto posedi: dvi bergzdzias telycias, bakalaura Kirkila su 8 klasiu issilavinimu ir melynanosi premjera -Batkos komunara bradovski.Vsio zakona!

666

666 portretas
kas čia neaišku , jie nori užsidirbti pinigų iš atominio kuro pardavimo , ten juk tokios pat aferos kaip ir lietuvoj kad tevas parduoda sunui o sunus parduoda lietuvai , vėliau ta pati padaro su statybomis . O paskiau lai kapsi po centa nes jau pagrindini uzdarbi gavai surades debiloidus valdancius sali ir nesuprantancius kad atomine tai zala lietuvos zmonems nes bedarbiu nesumazes o pajamos gautos is atomines bus naudojamos bedarbiu islaikymui o jei ivyks katastofa tai tokiai mazai saliai ŠAKĖS o ka jau kalbeti apie atominiu atlieku saugojima . Taip kad reikia siusti prezidente , kubiliu , sekmoka pasigydyti , pasimokinti ir atlyginti zala lietuvai uz pinigu svaistyma zalingiems Lietuvai projektams . Lietuva turi buti viena švariausiu valstybiu ir elektra turi buti gaminama is atsinaujinanciu saltiniu , turi buti idarbinti visi bedarbiai . OO del duju terminalo tai ten irgi kiek pasidomejau tai eiline afera , tas dujas žymiai pigiau galima butu transportuoti automobiliais dujoveziais , tuo sutaupant labai daug pinigu ir sukuriant darbo vietas .

Kęstas

Kęstas portretas
Vokiečiai vysto vandenilio energetiką. Vėjo ir saulės energija kaupiama vandenilio pavidalu bei panaudojama, kai trūksta saulės ir vėjo. Neiššvaistykime ribotus mūsų resursus atominei elektrinei, kuri yra nesuderinama su vėjo ir saulės energijos gamyba, nes yra pernelyg lėta, kad duoti daugiau energijos, kai nepakanka atsinaujinačių šaltinių.

STOP

STOP portretas
Bazinės įmonės priklauso visuomenei, todėl jų negalima parduoti, nugriauti, perdirbinėti. Biznieriams reikia atsistatydinti, nes negali dirbti su visuomenės gėrybėmis. Įmonių naikinimas - pati baisiausia niekšybė.

memory

memory portretas
Kai istorikas,medikas ir dar senas komunistas pradeda aiškinti apie enrgetiką, tikrai darosi baisu del Lietuvos. Niekas nesiruošia kirpti el.linijų toje vadinamoje brell sistemoje. Paprasčiausiai ,kai Lietuva bus pasiruošusi ( nutiestos jungtys su Švedija, Lenkija, Estija baigs savo jungtis su Suomija ) pereiti prie Vakaru ket sistemos ,bus pastatyti keitikliai su brell sistema. Kaip dabar visa sistemos brell kontrolės centrą turime Maskvoje, tai perėjus i ket europinę sitemą, tokį kontrolės centrą turėsime Llietuvoje. Faktiškai tapsime dviejų sistemų kontrolieriais. Čia labai įdomi situacija. ko gero del šio momento Kremlius taip ir siunta, dėl mūsų AE. Juk faktiškai norėdama Rusija vykdyti El.energijos eksportą i vakarus, tampa priklausoma nuo Lietuvos, o tai ,Kremliui baisiau nei prarasti Kurilų salas. Iš V.Andriukaičio kalbos ,galima galvoti, kad socdemokratai labai norėtų greičiausiai parduoti mūsų skirstomuosius tinklus Rusijai ir srovės keitiklius statyti ne su Rusijos brell, o su europine ket. ir tų dviejų sistemų kontrolieriumi padaryti Kremliu.Tokiu atveju mūsų el.enrgijos kontrolės centras liktų Maskvoje. Reik tiketis ,kad draugai socdemokratai prie valdžios negrįš. Nes jeigu parduos mūsų tinklus, Lietuvai bus žymiai blogiau ,nei dabartiniė situacija su dujomis.

klausimėlis

klausimėlis portretas
o kam ta burlioke butkevičiau reikia žinoti???

ššš 666

ššš 666 portretas
Tamsta iš dalies esate teisus, tik vat suskystintų gamtinių dujų sunkvežimiais su 300 bar slėgiu ir šaldymo įranga dujoms skystoje fazėje palaikyti būtų įdomu :) čia ne suskystintos naftos dujos su 16 bar slėgiu... Vat kaimynai lenkai jai pamatus savo suskystintų gamtinių dujų terminalui padėjoir kloja 2000 km naujų dujotiekių- dėjo skersą ant burliokų nordstream:P Kažkada ir Būtingės terminalo visi kratėsi, o dabar visa nafta per jį ateina, taip kad burliokai yr prasti partneriai, geriau turėti alternatyvą ir burliokams tada labai skauda :).... Lietuva tik turi vieną bėdą- daug kalba ir mažai daro, ypač maišo bolševikinės liekanos su savo "užsakovais" maskolijoje...

Galerijos

Daugiau straipsnių