Už pelnymąsi iš uostamiesčio gėjų – griežta bausmė

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas nuteisė 30-metį marijampolietį, kuris reketavo suartėti bandžiusius gėjus.

Teismas skyrė Milvydui Matukaičiui 7 metus laisvės atėmimo už tai, kad jis su dviem nuo teisingumo pasislėpusiais asmenimis 2010 metų kovo mėnesį šantažavo du vyrus.

Trys anksčiau teisti ir bausmes pataisos namuose atlikę asmenys sukurpė planą pasipelnyti iš savo seksualinę orientaciją slepiančių ir paslapčia aistrą su atsitiktiniais partneriais tenkinančių vyrų.

Buvę kaliniai sukurpė gudrų, bet gana lengvai įgyvendinamą pasipelnymo planą. Jie atsiliepdavo į skelbimus internetinėse pažinčių svetainėse arba tokius skelbimus įdėdavo patys.

Telefonu susitarę dėl susitikimo seksualiniams santykiams vyrai atsiviliodavo auką į šoninį keliuką netoli Jakų žiedo. Nieko nenutuokiantis vyras persėsdavo į nusikaltėlių hečbeką, kur jo laukdavo homoseksualu apsimetęs bendrininkas.

Bagažinėje reikiamo momento laukdavo du bendrininkai. Jie pasirodydavo vos sulaukę, kai auka apsinuogins apatinę kūno dalį. Už tai, kad neva užfiksuotų pikantiškų vaizdų nepamatys šeimos, nusikaltėliai pareikalaudavo tam tikros pinigų sumos. Reikalaujama suma įvairavo nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų. Aukos – per 40 metų perkopę vyrai.

Galima spėti, kad į panašias pinkles pateko ne vienas, o gal net ir ne viena dešimtis savo seksualinę orientaciją slepiančių vyrų.

Greičiausiai nusikaltimas būtų neišaiškėjęs, jei ne sukčių godumas. Jie ne tik reikalaudavo sumokėti už tylėjimą, bet ir apiplėšdavo juos.

Vienas nukentėjusysis pasiskundė, kad iš jo namų dingo 8900 litų bei kitokios valiutos už 355 litus. Narpliodami nusikaltimą pareigūnai išsiaiškino, kad į butą patekta pasinaudojus šeimininko raktais. Tada pusamžiam vyrui teko papasakoti, kokiomis aplinkybėmis jų neteko.

Kitas nukentėjusysis panašiu būdu prarado mobiliojo ryšio telefoną, auksinį laikrodį, pinigus, elektroninę banko mokėjimo kortelę.


Šiame straipsnyje: teismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pasedes

pasedes portretas
pasedes ,bet bus pagarboje .Jie ne zmones tie pi....ai jie privilioja jaunus vaikinus .....juos visus reikia naikinti ,kaip per genocida .Priviso cia visokiu iskrypeliu .Usas ir tas ne vien vaikus tvirkino ,bet pries tai su vyrais ...jie pavojingi visuomenei .

er

er portretas
tai tuos nusikaltėlius irgi traukia vyrai, šaunuoliai... už grotų daug vyrų...

pirmam

pirmam portretas
ruoškis rimtą advokatą
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių