Tvarkos sergėtojai fotografuos ant šaligatvio pastatytus automobilius

Klaipėdos savivaldybės atstovai ir policijos pareigūnai sutarė, kaip reikia nuo automobilių išvalyti šaligatvį Taikos prospekte prie „Batų kalno“.

Susitikime su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro viršininku uostamiesčio savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė paprašė, jog pareigūnai daugiau dėmesio skirtų automobilių vairuotojams, savo transporto priemones statančius neleistinoje vietoje ant šaligatvio prieš „Batų kalną“.

„Mes neturime įgaliojimų bausti tų vairuotojų, o gyventojai piktinasi. Jie net įtaria, kad tai policijos saugoma vieta, nes vairuotojai jaučiasi nebaudžiami. Vieną kartą reikia imti ir išspręsti šią problemą. Policijos pareigūnai galėtų aktyviau bausti šioje vietoje automobilius paliekančius vairuotojus“, - ragino K.Vintilaitė.

Tačiau R.Šideikis pabrėžė, kad norint nubausti visus vairuotojus, kurie automobilius palieka ant šaligatvio prieš „Batų kalną“ šioje vietoje reikėtų pastatyti policijos postą, o tokių pareigūnų pajėgų mieste nėra.

Viršininkas priminė, jog policija gali bausti vairuotojus pagal pažeidimo užfiksavimo faktą – nuotraukas.

„Vadinasi, mes prie „Batų kalno“ kelias dienas pasiųsime savo žmogų, kuris fotografuos pažeidėjus ir nuotraukas siųs policijai“, - išeitį rado K.Vintilaitė.

R.Šideikis pažadėjo, jog visi automobilių, kuriuos nuotraukose užfiksuos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai, vairuotojai sulauks pranešimo atvykti į Kelių policijos biurą pasiaiškinti, kodėl mašiną statė neleistinoje vietoje. Vairuotojams taip pat bus surašomi protokolai ir skiriamos nuobaudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
nepamirskit ir miegamuju rajonu konkreciai debreceno, naujakiemio gatviu va ten tai bordakas....

hmmm

hmmm portretas
išvalykit ir šaligatvį prie viešbučio "Navalis", ypač per pietų metą "krūtos tačkės" nepasikuklintų ir į restoraną per langus įvažiuotų

Gyventojas

Gyventojas portretas
Priegliaus gatve net sunkvezimiai stovi
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių