Žiemos antausis: visas ministro pirmininko kortežas įklimpo sniege

Ukrainos ministras pirmininkas Nikolajus Azarovas sekmadienį su visa palyda dėl šalies sostinę užklupusios pūgos ir nenuvalytų kelių įstrigo netoliese tilto per Dniepro upę.

Kijeve ir jo apylinkėse sninga nuo penktadienio. Ukrainos sostinėje buvo paskelbta nepaprastoji padėtis, pagrindinė transporto priemonė tebėra metro, nes vykti automobiliu mieste beveik neįmanoma. Ir vis dar sninga, rašo newsru.com.

Artimiausiomis dienomis sniegas iš Ukrainos gatvių bus pašalintas, valymo darbams trukdantys automobiliai nutempti, o sukaupti sniego kalnai išvežti iš miesto.

„Objektyviai vertinant situacija labai rimta. Reikia papildomų pajėgų ir įrangos, o tam – ir papildomų finansinių išteklių“, - Ukrainos ministrą pirmininką vakar citavo Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Kelių valymo darbams telkiamos karinės, Vidaus reikalų ministerijos ir Gynybos ministerijos specialios pajėgos ir įranga.

Ukrainos hidrometeorologijos centro duomenimis, praėjusį savaitgalį šalį užklupęs ciklonas atnešė tiek kritulių, kiek paprastai iškrenta per visą mėnesį. Tai daugiau nei šimtmečio rekordas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kitatautis

Kitatautis portretas
Visas KOTEŽAS įklimpo sniege. Ponai žurnalistėliai , kas yra KOTEŽAS?

Teisingas

Teisingas portretas
Ne kotežas, o kortežas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių