„Volkswagen“ ketina išleisti biudžetinį modelį

Nors „Volkswagen“ (VW) vadovas Martin Winterkorn neseniai teigė, kad kompanija neketina plėsti savo 12-os modelių rinkinio, sklinda priešingos žinios. Europoje kalbama, kad Vokietijos automobilių gamintojas ketina išleisti tryliktąjį biudžetinį modelį, skirtą besivystančioms šalims, praneša leftlanenews.com.

Pasak žurnalo „Car“, VW ruošiasi šiais biudžetiniais automobiliais konkuruoti besiplečiančiose rinkose su tokiais gamintojais kaip „Dacia“. „Volkswagen“ taip pat planuoja naujaisiais nebrangiais automobiliais prekiauti ir Europoje.

Siekiant išlaikyti žemą kainą, naujasis automobilis kuriamas pagal esamus priekiniais ratais varomus „Volkswagen“ automobilius. Tokia laiko patikrinta kilmė turėtų užtikrinti deramą vairavimo dinamiką.

Sutaupyti ketinama paties automobilio išvaizda ir stiliumi. VW ketina pateikti tik tai, kas būtina, o taupusis automobilis iš išorės bus pastebimai paprastas ir kampuotas.

Automobilio vidaus įrengimas taip pat bus minimalistinis ir nors dvi oro pagalvės patenka į standartinę komplektaciją, už tokią prabangą kaip oro kondicionierius jau reiks primokėti.

Kalbama, kad „Volkswagen“ biudžetinio automobilio ruošimo darbai pažengę toli, o pardavimų pradžia tikėtina 2014-ųjų pabaigoje.


Šiame straipsnyje: Volkswagenbiudžetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių