„Volkswagen Golf“ gimtadienis: per 35 metus šešis kartus naujas

„Volskwagen Golf“ automobilis švenčia gražų 35 metų gimtadienį. Šia nuostabia proga Jungtinėje Karalystėje buvo nufilmuotas vaizdo klipas, kuriame kartu puikuojasi visi šeši „Golfai“.

Pirmosios kartos „Golfas“ buvo išleistas dar 1974 metų gegužės mėnesį. Tuo metu tai buvo naujausio dizaino labai gražus modelis. 

Antroji „Golfų“ karta tęsėsi nuo 1983 m. iki 1992 m.

Trečioji – nuo 1991 m. iki 1999 m. Teigiama, kad trečiosios kartos „Golfas“ buvo tas modelis, kuris tarsi „skiria“ „Golfų erą“ į dvi dalis: savo laiku naujos technologijos ir labai pažengęs dizainas.

Ketvirtoji „Golfų“ karta buvo nuo 1997 m. iki 2004 m., penktoji – 2003-2009 m. Šiuo metu (nuo 2009 m.)  vis dar leidžiamas šeštosios kartos „Golfas“, kurį 2013 m. pakeis naujausias ir tobuliausias iš visų „Golfų“ septintosios kartos modelis.


Šiame straipsnyje: Volkswagen Golfgolf

NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingai

teisingai portretas
Labai patvarios-paprastos remontui[galima pačiam remontuoti kaip "žigulius"] na trūksta komforto,bet kaip jauniems verslininkams, po miestą labai gera mašina...pati geriausia darbui mašina.

ass

ass portretas
Golf 4 ar 5 jau nebe tas patvarumas, nei ankstesniu golfu, daznesnes problemos su vairo kolonelem, varikliais ivairiais smulkesniais gedimams ir panasiai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių