Vokietijos rinkoje – naujasis „Volkswagen Touran“

Rugpjūčio viduryje Vokietijos rinkoje debiutavo naujasis „Volkswagen Touran“, kurį iki šiolei klientai atidžiau patyrinėti galėjo tik šių metų balandį Leipcigo AMI parodoje.

Nuo to laiko iš anksto jau užsakyta daugiau nei 12 700 modelių. Tai tikro klientų pasitikėjimo įrodymas.

Kaip šeimos automobilis „Touran“ suderina tikrą vairavimo smagumą su praktiškumu, tapdamas neatskiriamu kasdieninio gyvenimo palydovu. „Touran“ – tikras lyderis, ypač kalbant apie saugumą ir komfortą. Su tokiais pranašumais, kaip „Light Asisst“, jis aptinka priešais atvažiuojantį ar pasivejamą transportą ir automatiškai perjungia trumpąsias bei ilgąsias šviesas. O „Park Assist“ valdo automatinį automobilio statymą šonu arba priekiu ar galu.

Mažai yra tokių automobilių kaip „Touran“. Penkių-septynių vietų automobilis - geriausias pasirinkimas važiuojant į mokyklą ar buitinių prekių parduotuvę, futbolo treniruotę ar atostogų.

Išorė atrodo sportiškai ir moderniai. „Bi-xenon“ žibintai turi sukiojimosi funkciją, o perskirti galiniai žibintai elegantiškai akcentuoja išskirtinę naujojo „Touran“ išvaizdą.
Dabartinės kartos interjere naudojamos naujos medžiagos, prietaisai, apdailos akcentai ir jungikliai. Jo elektrinis slankiojantis panoraminis stoglangis garantuoja smagią kelionę ant galinių sėdynių įsitaisiusiems vaikams.

Nepamirštos ir aplinkosaugos problemos. Dėl sumažinto variklio darbo tūrio, iš pagrindų novatoriškos technologijos ir geresnės aerodinamikos naujasis „Touran“ yra iki 27 proc. ekonomiškesnis. Pasirodžius 1,6 TDI varikliui su „BlueMotion“ technologija, Volkswagen pirmą kartą pranoko 5 litrų degalų 100 km ribą. 4,6 litro 100-ui km – nuo šiol geriausias rodiklis klasėje.

Pirmadienį rinkoje debiutavęs naujasis „Touran“ Vokietijoje kainuoja 20367 eurų. Lietuvoje naujasis „Touran“ pasirodys šių metų rudenį, spalio mėnesį.


Šiame straipsnyje: Volkswagen

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių