Vis daugiau vairuotojų draudžiasi internetu

Vairuotojai linkę civilinę vairuotojų atsakomybę drausti internetu – per šių metų sausį ir pusę vasario šio draudimo apimtys išaugo 68 proc.

Pastaruoju metu dauguma (74%) apsidraudusiųjų internetu klientų atsinaujina draudimo sutartis elektroninėje erdvėje, nesikreipdami tiesiogiai į draudimo bendrovę.

„Draudimas internetu įgyja pagreitį ir jau tampa norma. Šiandien stebime naują įdomią tendenciją – žmonės elektroniniu būdu vis dažniau draudžiasi iš mobiliųjų įrenginių. Besidraudžiančiųjų srautas iš mobiliųjų įrenginių per metus išaugo 140 %. Taigi šiandien tobulindami paslaugas galvojame apie mobiliąją prieigą ir patogesnius būdus naudotis draudimu telefone ar planšetėje“, - teigia „PZU Lietuva“  Naujų pardavimo kanalų skyriaus vadovas Rimtas Vaitkunskas.

R.Vaitkunskas priminė, kad mobiliaisiais telefonais vairuotojai linkę ne tik apsidrausti, bet ir naudotis draudikų teikiama pagalba kelyje. PZU sukurta ir prieš metus paleista programėlė „PZU pagalba“ išmaniesiems telefonams leidžia išsikviesti pagalbą į įvykio vietą, pasitikslinti, kaip pildyti eismo įvykio deklaraciją ar tiesiog išsiaiškinti, kaip elgtis, patekus į įvykį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xixixi

xixixi portretas
LD man atsiunte pasiulyma pratesti sutarti. Amzius mano nepapuola i rizikos grupe. Stazas didelis. Internetu apsidraudziau 90 litu pigiau, tik kitoje kompanijoje.

labai

labai  portretas
gerai internetu. Ir patogu, ir konkurencija tarp brokerių, kas labai į naudą. Pvz. eldrauda.lt pasiūlė pigiausiai, lyginant kitų brokerių siūlymus. Polisą gavau elektroniniu paštu, praėjus 10 min. po pinigų pervedimo. Atsispausdini ir vualia :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių