Viešojo transporto bilieto už 840 litų kauniečiai negraibsto

Kaune nuo kovo 1 dienos galima įsigyti naują terminuotą elektroninį bilietą už 840 litų, su kuriuo miestiečiai gali ištisus metus važiuoti autobusais ir troleibusais. Tačiau šiuo pasiūlymu kol kas pasinaudojo vos keturi gyventojai.

„Parduoti keturi tokie metiniai bilietai: trys už visą kainą ir vienas su 80 proc. nuolaida“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Vienas bilietas nupirktas „Lietuvos spaudos" kioske, du – įmonėje „Autrolis“, o vienas studentiškas-moksleiviškas bilietas su 80 proc. nuolaida – internetu.

„Tai nebus masinis produktas. Tačiau mus džiugina, kad jau pirmą prekybos dieną juos įsigijo keletas kauniečių“, – teigė P. Keras.

Įsigijus metinį bilietą, galima sutaupyti iki penktadalio lėšų, išleidžiamų viešajam transportui. Naujai bilieto rūšiai taikomos įprastinės nuolaidos – lengvatą turintys keleiviai bilietą su 50 proc. nuolaida gali nusipirkti už 420 litų, o su 80 proc. nuolaida – už 168 litus.

„Naujas bilietas labiausiai orientuotas į moksleivius ir studentus. Jiems perkant metinį bilietą bus pigiau – realiai reikės mokėti už 10 mėnesių. Tai bus patogiau ir tėvams – vaikai nepamirš kiekvieną mėnesį pasipildyti bilieto“, – bilieto naudą anksčiau aiškino P. Keras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kurmis

kurmis portretas
nu dar karta paskaiciuojam protingieji kurmiai. 840 i metu - 70 i menesi. uz 70 lt galiu nusipirkti 15 litru saliaros. 1,9tdi jama 5 litrus, vadinas nuvaziuot galima 300km. iki darbo pirmyn ir atgal 5 kilometrai. vadinas tas ant to ir iseina per menesi 300km ir suvazineju :) tai va gal geriau jau su masina... :)

asd

asd portretas
kai 5 km taip o kai 10 ir i abi puses jau 20 ... beda kad autikai kur gyvenu nevaziuoja.. na tixliau vaziau du ryte du vakare.. zdz netinka ... ir labai retai ir stotele tolokai.... tenka mikriukais trenktis..

eva

eva portretas
ar vakarų europiečiai atiduoda mėnesinį atlyginimą už tokį metinį bilietą?
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių