Vairuotojas automobilyje įsirengė mobilų biurą

Išsiblaškę vairuotojai egzistavo dar prieš atsirandant mobiliesiems telefonams ir greičiausiai egzistuos po to, kai šie prietaisai sumažės iki nykščio nago dydžio ir bus implantuojami po oda vos gimus.

Tačiau iki tol dauguma vairuotojų bandys savo dėmesį sutelkti ir į kelią, ir į darbą. O vienas toks prasižengėlis vairuodamas ne tik naudojasi telefonu ar nešiojamuoju kompiuteriu – jis automobilyje įsirengė tikrą mobilų biurą.

Saro krašto policija praėjusią savaitę sustabdė greitį viršijusį automobilį. Tai, ką pamatė jo viduje, pareigūnus iš tiesų nustebino: nešiojamąjį kompiuterį su tvirtinimo sistema, maršruto parinktuvą su „Wi-fi“ antena, spausdintuvą ir elektros inverterį, kad visa ši įranga veiktų. Tačiau vairuotojas ėmėsi priemonių, kad vairavimas būtų saugesnis – savo mobilųjį telefoną jis pritvirtino prie priekinio automobilio stiklo.


Šiame straipsnyje: įdomuautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

va

va portretas
va kad taip kokią veikiančią virtuvę, dušą ar tūliką būtų įsirengęs, tai būtų dar įdomu, o biuras ir taip vos ne kiekvienam auto važinėja (išmanieji, PC ir net referentės :) ...

w

w portretas
parinktuvas- zjb

marsas

marsas portretas
o tas marsruto parinktuvas tai GPS su vifi, ar aklojo lazdele, ar eilinis ruteris. niekaip neimanoma suprast ka kalbajobai sugalvoja
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių