„Toyota“ pristatys naują „Celica“

„Toyota“ ir „Subaru“, jau senokai kuriančios bendrus sportinius automobilius, Tokijo automobilių parodoje pristatys naują savo kūrinį.

Naujojo automobilio, koncepto FT-26, kėbulas sukurtas „Toyota“ Europos padalinio dizainerių, laukiama, kad tai bus kompaktiškas automobilis su žemai esančiu svorio centru, jo ilgis - 4,16 metro, aukštis - tik 1,26 metro, rašo motors24.lt.

Kol kas nėra numatyta jokių hibridinių ar elektrinių automobilio versijų. Šis sportinis automobilis turi „Subaru“ 2 litrų tūrio ir 160 AG galios opozicinį variklį su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže bei ADVICE stabdžių sistemą.

Teigiama, kad automobilis naudos palyginti nedaug degalų - kaip sportinis. Iš pradžių jis turėtų būti skirtas vien Japonijos rinkai.


Šiame straipsnyje: Toyotaft26

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
Siaip tai net numeryje parasyta jog cia Toyota FT-86, ir ne celikos, o legendines AE86 cirolos ipedinis turetu buti...

nu

nu portretas
corolos t.y.

oooo

oooo portretas
cia FT-86 TOYOTA.o ne celika. celiku nebegamina nuo 2005 metu.ir nebezada daugiau gamint. pasidomekit ka spausdinat. delfije isviso (TOYOBARU) PAVADINO. parase kad bendras SUBARU IR TOYOTOS projektas.pjaunat gryba truputi. zurnalistai. nenustebsiu jai panaikinsit mano komentara.automobilistai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių