„Toyota“ parėmė studentus

„Toyota Baltic AS“ kaip ir ankstesniai, taip ir šiais 2008-2009 mokslo metais skirs stipendijas geriausiems T-TEP (Toyota techninio mokymo programos) studentams iš partneriais tapusių mokymo įstaigų.

Estijoje stipendija bus paskirta Elmarui Bergmannui, studijuojančiam Talino aukštojoje technikos mokykloje (Tallinna Tehnikakõrgkool), ir Martinui Küla iš Tartu profesinio rengimo centro (Tartu Kutsehariduskeskus). Latvijoje stipendijas gaus Davis Berzins, Ronalds Dzelme bei Vladislavs Glugovskis. Šie jaunuoliai mokosi Rygos valstybiniame technikume (Rigas Valsts tehnikums). Lietuvoje stipendijos bus skirtos Andžejui Jurevičiui bei Vaidui Šmigelskui, besimokantiems Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje.

T-TEP yra „Toyota“ techninio mokymo programa profesiniam išsilavinimui automobilių srityje įgyti. Baltijos šalyse prie šios programos prisijungė Estijoje veikiantis Tartu profesinio rengimo centras (Tartu Kutsehariduskeskus) bei Talino aukštoji technikos mokykla (Tallinna Tehnikakõrgkool), Latvijoje – Rygos valstybinis technikumas (Rigas Valsts tehnikums), o Lietuvoje – Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija.


Šiame straipsnyje: Toyotastudentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Gudri ir gal naudinga investicija

tiesą

tiesą  portretas
sakant ne visada geriausiai besimokantys yra tikslingiausia grupė investuoti.

.Amaretas.

.Amaretas. portretas
Saunuoliai, verslas pats turetu issiugdyti savo srities profesionalus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių