„Tez Tour„ bendradarbiaus su „Martinair“

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour" bendradarbiaus su „KLM Royal Dutch Airlines" dukterine kompanija „Martinair" vykdant skrydžius į Kubą ir Dominikos Respubliką.

„Po ilgų derybų šią savaitę su skrydžių kompanija „Martinair" susitarėme dėl garantuotų vietų bendrovės lėktuvuose skrendant į Kubą ir Dominikos Respubliką bei prisiėmėme svarbius finansinius įsipareigojimus - už teikiamus skrydžius mokėsime avansu. Nuo šiol tai bus greičiausias ir patogiausias būdas pasiekti šias šalis", - sako „Tez Tour" vadovas Martynas Laivys.

M.Laivio teigimu, dėl tarp lietuvių populiarėjančių kelionių į egzotiškus tolimus kraštus bendrovė nusprendė papildomai investuoti į patogesnes sąlygas skrendant į Kubą ir Dominikos Respubliką.

Žiemos sezono metu poilsis Kuboje ar Dominikos Respublikos kurortuose Lietuvos poilsiautojams kainuos nuo 5,5 tūkst. iki 15 tūkst. litų. Skrydžiai šiomis kryptimis bus vykdomi nuo lapkričio  pradžios iki kovo pabaigos.

„Martinair" yra dukterinė „KLM Royal Dutch Airlines" kompanija, vykdanti skrydžius daugiau nei 50 krypčių bei turinti per 2,5 tūkst. darbuotojų.

Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour" atstovybės veikia Turkijos, Ispanijos, Egipto, Kubos, Dominykos, Tailando, Lietuvos, Latvijos, Estijos ir kitose šalyse. „Tez Tour" taip pat valdo „Amara World" prekės ženklo viešbučių tinklą Turkijoje. Dabar statomas naujas viešbutis Maskvoje, trys - Egipte, statybos vyksta Kipre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių