Suomis su vienu padangų komplektu įveikė 98 tūkst. km

Į Suomijos Rovaniemi mieste įsikūrusią padangų parduotuvę neseniai kreipėsi vienas klientas, prašydamas pakeisti savo vienus metus naudotas padangas. Nieko keisto, nes tai Šiaurės Suomija, esanti netoli poliarinio rato, kur atstumai tarp gyvenviečių yra žymiai didesni nei daugelyje kitų Europos regionų. Tačiau nustebino tai, kad vietos gyventojas savo „VW Golf 4“ su vienu komplektu Šiaurės šalims skirtų nedygliuotų padangų  „Goodyear UltraGrip Ice+“ nuvažiavo net 98 tūkatnčius kilometrų. 

„Mus visus labai nustebino šio į mūsų servisą atkeliavusio padangų komplekto istorija, – teigė įmonės atstovas Toni Jääskö. - Šiame pasaulio kampelyje nestebina per vienus metus pasiekta didesnė nei 100 tūkst. kilometrų rida, bet paprastai tokie klientai bent vieną kartą per šį laikotarpį atvyksta pasikeisti padangų. Šis klientas neatvyko keisti padangų“.

„98 tūkst. kilometrų yra įspūdinga vieno padangų komplekto rida, – priduria Magnus Lord Arenander.  - Be to, pardavėjas mums prasitarė, kad šiuo padangų komplektu dar buvo galima nuvažiuoti kažkiek kilometrų – tai tikras šių nugalėtojų pripažinimas.“

Šios Šiaurės šalių žiemai skirtos puikių savybių nedygliuotos padangos užtikrina geresnį sukibimą, todėl jas renkasi Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Baltijos šalių, Rusijos, Baltarusijos ir Ukrainos vairuotojai, dažnai susiduriantys su sudėtingais atšiaurios žiemos iššūkiais. Arktinę žiemą oro sąlygos  yra labai šaltos ir sausos.


Šiame straipsnyje: padangos

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuvaziavo

nuvaziavo portretas
tukancius ar tykancius , nesupratau.

hm

hm portretas
Uždėjus "navarkes" (šiokį tokį protektorių biedniems) rytų keliuose jos nuvažiuos dar ne vieną dešimtį tūkstančių kilometrų :)

Ale Tu matai

Ale Tu matai portretas
tik vienas tiek nuvaziavo, geriau pirk kitaiskas....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių