„Smiltynės perkėlai" - tarptautinis apdovanojimas

Už aukštą paslaugų kokybę vežant keleivius ir krovinius bendrovę „Smiltynės perkėla" tarptautinis Prekybos lyderių klubas įvertino tarptautiniu apdovanojimu. Tarptautinis įvertinimas - Naujojo tūkstantmečio prizas - bendrovės „Smiltynės perkėla" atstovams bus įteiktas spalio 9 dieną Madride vyksiančioje apdovanojimų ceremonijoje.

Šis tarptautinis prizas įsteigtas siekiant paskatinti kompanijas, užsiimančias prekių bei keleivių vežimu įvertinant jų teikiamų paslaugų kokybę ir įnašą į tarptautinę prekybą, kuri padeda integruoti šalis į vis labiau globalėjančią pasaulio ekonomiką.

Prekybos lyderių klubas - tai tarptautinė verslininkų asociacija, jungianti daugiau kaip septynis tūkstančius narių - įmonių iš įvairų pramonės šakų. Šios įmonės yra pagrindiniai viso pasaulio transporto kompanijų klientai.

Kaip pažymėjo tarptautinio Prekybos lyderių klubo prezidentas Arseno Padro Rodrigesas, tokio apdovanojimo gavimas suteikia teisę bendrovei tapti pilnateise šio klubo nare. Narystė šiame klube  suteikia galimybę kompanijai užmegzti ryšius su daugiau kaip 7 tūkst. kompanijų iš 95 šalių, kurios naudojasi šio klubo paslaugomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių