„Small Planet Airlines“ į Briuselį gali pradėti skraidyti ir rytoj

Skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ (SPA), reaguodama į spaudoje pasirodžiusius Belgijos oro bendrovės reikalavimus sumokėti 1 mln. EUR siekiančią garantiją už tai, kad skraidintų patogesniu laiku, pažymi, jog užsakomuosius skrydžius į Briuselį SPA bendrovė gali pradėti vykdyti kad ir rytoj, patogiu laiku. „Small Planet Airlines“ preliminariais paskaičiavimais, vidutinė bilieto kaina esant 85 proc. lėktuvo užimtumui siektų 350 Lt. į vieną pusę.

„Pirmininkavimo Europos Sąjungai metu, Lietuva neturi likti oro transporto nuošalyje. Tačiau mokėti milijonus litų siekiančias garantijas ar laukti kol viena ar kita skrydžių bendrovė pradės savo veiklą ar išanalizuos situaciją rinkoje – irgi ne išeitis. Jau šiandien mes turime visas galimybes ir pajėgumus aptarnauti net ir didesnį keleivių skaičių. Kitais metais planuojame plėsti savo orlaivių parką. Mūsų lėktuvų bazės yra plačiai išdėstytos visoje Europoje, todėl galime per gana trumpą laiką suorganizuoti realų skrydį, pasitelkdami arčiausiai esančius lėktuvus“ susidariusią situaciją komentuoja „Small Planet Airlines“ vadovas Vytautas Kaikaris.

„Small Planet Airlines“ veiklos geografija apima Lietuvos, Lenkijos, Didžiosios Britanijos, Italijos, Prancūzijos šalių rinkas. Žiemos sezonu keliautojus skraidina 6 SPA lėktuvai. Bendrovė dirba su didžiausiais kelionių operatoriais ir skraidina  atostogautojus į Graikiją, Ispaniją, Turkiją ir Egiptą. Lietuvoje „Small Planet Airlines“ dirba su dviem kelionių organizatoriais – „Novaturu“ ir „TEZ Tour“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių